Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018, 06:34

Δελτίο Τύπου Τελετή ονομασίας του Azamara PursuitSMΣαουθάμπτον, 30 Αυγούστου 2018 – Η Azamara Club Cruises γιόρτασε την προσθήκη του Azamara PursuitSM στο στόλο της με επίσημη τελετή ονομασίας πάνω στο πλοίο στο λιμάνι του Σαουθάμπτον στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οι δυο «νονές» του Azamara Pursuit – Ellen Asmodeo-Giglio και Lucy Huxley – έδωσαν το όνομα μαζί με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Royal Caribbean Cruises, Richard Fain, τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Azamara Club Cruises, Larry Pimentel καθώς και το Διοικητικό Συμβούλιο.

«Από την ανακοίνωση του Azamara Pursuit τον Σεπτέμβριο του 2017, αναμένουμε με μεγάλη χαρά αυτή την ιδιαίτερη στιγμή για να γιορτάσουμε το ντεμπούτο του πλοίου», δήλωσε ο Larry Pimentel, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Azamara Club Cruises. «Οι δύο νονές του Azamara Pursuit ως λάτρεις της περιπέτειας  δεν θα μπορούσαν να μας κάνουν περισσότερο χαρούμενους αποδεχόμενες την πρόταση μας».

Μετά την τελετή ονοματοδοσίας, το πλοίο έπλευσε για ένα διήμερο ταξίδι στο Cherbourg της Γαλλίας για να ξεκινήσει τις προετοιμασίες για το AzAmazing Afternoon Event. Εμπνευσμένo από την υπογραφή των Azamara AzAmazing Evenings – μια δωρεάν εκδρομή που προσφέρεται στους επισκέπτες για να τους συνδέσει με τον τοπικό πολιτισμό και να ανακαλύψει την κληρονομιά του προορισμού – το απόγευμα σχεδιάστηκε για να επιτρέπει στους επισκέπτες να αποκαλύψουν και να αγκαλιάσουν την αληθινή φύση του προορισμού μέσα από σπάνιες στιγμές που αντικατοπτρίζουν τη γαλλική φινέτσα της πόλης και την αυθεντική γοητεία της. Η γιορτή ξεκίνησε με την εξερεύνηση μιας αντιπροσωπευτικής γαλλικής αγοράς, γεμάτη λουλούδια, τυριά, φρέσκα φρούτα, αρτοσκευάσματα, γαλλικά κρασιά, μπαγκέτες και πολλά άλλα. Αργότερα το απόγευμα, η κύρια αίθουσα στο La Cité de la Mar μετατράπηκε σε καμπαρέ όπου οι επισκέπτες απήλαυσαν παραστάσεις από μια ορχήστρα 15 μελών, χορευτές και σολίστ μεταξύ άλλων.

Εκτιμώντας τη δέσμευση της Azamara στο Destination Immersion®, οι επιβάτες είχαν επίσης την ευκαιρία να συνδεθούν με τον τοπικό πολιτισμό αλλά και να θαυμάσουν τις γαλλικές ακτές. Οι εμπειρίες περιλαμβάνουν από την προβολή του Bayeux Tapestry – το οποίο απεικονίζει τα γεγονότα που οδήγησαν στην κατάκτηση της Νορμανδίας – ως το Panoramic Cherbourg το οποίο προσφέρει θέα στα πιο ιστορικά ορόσημα της πόλης όπως το Abbey of the Lady of the Vow, μια καθολική μονή του 12ου αιώνα και το πρώην ναυτικό νοσοκομείο .

Το ταξίδι ολοκληρώθηκε με τη  Λευκής Νύχτας, όπου οι επισκέπτες συμμετείχαν σε μια γιορτή με χορό μέχρι αργά δίπλα στην πισίνα, μια γιορτή που διοργανώθηκε από τους αξιωματικούς και το πλήρωμα της Azamara.

www.navigator.gr

Portal Team

Συντάκτης: Portal Team

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*