Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018, 04:25

Συγχαρητήρια για την Εθελοντική Αιμοδοσία !Σε μια εποχή όπου τα περισσότερα νοσοκομεία της χώρας και κυρίως τα Παιδιατρικά, πάσχουν από έλλειψη αίματος, καθώς η εθελοντική προσφορά σε αίμα είναι πολύ μικρότερη από τις ανάγκες που δημιουργούνται καθημερινά, η εταιρεία HELLENIC SEAWAYS προβάλλει το κοινωνικό της πρόσωπο, τον εθελοντισμό και την κοινωνική αλληλεγγύη και οργάνωσε σήμερα στο πλοίο της Ε/Γ-Ο/Γ «ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ», εθελοντική Αιμοδοσία για τα πληρώματα των πλοίων, τα στελέχη και το προσωπικό της εταιρείας.

Όλοι οι συμμετέχοντες εθελοντές γνώριζαν ότι προσφέροντας λίγο από το αίμα και το χρόνο τους, σώζουν μια ανθρώπινη ζωή, ένα παιδάκι έναν συνάνθρωπό τους που το χρειάζεται.

Θερμά Συγχαρητήρια στη HELLENIC SEAWAYS για την ιδιαίτερα σημαντική πρωτοβουλία της, για ακόμη μια χρονιά, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο «ΕΛΠΙΣ» και το πρώην «ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΕΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ».

Ο Ύπαρχος του «ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ» Cpt Βασίλης Παχωπός και ο Υποπλοίαρχος του πλοίου (αριστερά) Cpt Γιώργος Διακάκης, πιο δυνατοί από ποτέ και με χαμόγελο, μόλις πρόσφεραν λίγο από το αίμα τους στο μεγάλο σαλόνι της υποδοχής του πλοίου. Συγχαρητήρια στους Εθελοντές !!!

 

Simos Michaloglou

Συντάκτης: Simos Michaloglou

Administrator

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*


Σχετικές ειδήσεις