Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018, 07:16

Άφιξη του M/T «TAMARA» (Crude Oil Tanker) με τη συνοδεία ρυμουλκών στην Πάχη Μεγάρων! (VIDEO)

Photo by: KOSTAS PAPADOPOULOS


Σήμερα έχουμε τη χαρά να σας παρουσιάσουμε μέσα από το φακό του αρχιπελάγους κάτι που σπάνια έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε στις οθόνες μας έως τώρα.

Το team του arxipelagos.com βρέθηκε on board σε ένα από τα ρυμουλκά της   και κατάφερε να καταγράψει όλη τη διαδικασία από κοντά, κατά την άφιξη και την πρόσδεση του M/T "TAMARA", ενός ακόμα Crude Oil Tanker στην Πάχη των Μεγάρων.

Ο καιρός ήταν αίθριος και τα ρυμουλκά που συμμετείχαν από την Spanopoulos group ήταν 4 στον αριθμό, για την ασφαλή και ομαλή πρόσδεση του .

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι το δεξαμενόπλοιο είναι ελληνικών συμφερόντων και ανήκει στον όμιλο , του πλοιοκτήτη κ. Γιώργου Οικονόμου. Να αναφέρουμε ακόμη ότι είναι ναυπηγημένο το 2015, στα ναυπηγεία Jiangsu Rongsheng Heavy Ind. της Κίνας, με ολικό μήκος 274,5 m και πλάτος 48,00 m, ολική χωρητικότητα (GRT): 81670 και χωρητικότητα (DWT): 157016 t.

 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον όμιλο Spanopoulos Group, για την παραχώρηση της άδειας βιντεοσκόπησης, προκειμένου να παρουσιάσουμε από το ναυτιλιακό ιστότοπό μας, ακόμη ένα ενδιαφέρον θέμα!

 

Για το ARXIPELAGOS,COM

Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος

 

Η συνέχεια επί της οθόνης…

 

Αν σας αρέσει ο ιστότοπός του arxipelagos.com τότε μπορείτε να μας κάνετε  και στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook.

 

Σας ευχαριστούμε!

 

 

 

 

 

Portal Team

Συντάκτης: Portal Team

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*


Σχετικές ειδήσεις