Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018, 06:22

«ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ ΙΙ»: Εντυπωσιακό βίντεο καρέ-καρέ από την ανέλκυση μέχρι τη ρυμούλκηση !!!

Photo by: Konstantinos Papadopoulos


Το Αrxipelagos.com σας παρουσιάζει σε ένα εντυπωσιακό βίντεο, καρέ-καρέ το χρονικό της ανέλκυσης και της ρυμούλκησης του Δ/Ξ «ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ ΙΙ», το οποίο βυθίστηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 10ης Σεπτεμβρίου 2017 ανοιχτά της Σαλαμίνας, προκαλώντας οικολογική καταστροφή στη θαλάσσια περιοχή και τις ακτές της Σαλαμίνας και της Αττικής, από τους τόνους καυσίμων που μετέφερε.

Χάρις στην αποτελεσματική και εντατική εργασία από τα συνεργεία της Spanopoulos Group για την ασφαλή ανέλκυση και ρυμούλκηση καθώς και στην επιτυχημένη αντιρρύπανση του ναυαγίου από την εταιρεία Polrom Oil Maritime του κ. Πολυχρονόπουλου, το βυθισμένο πλοίο ανελκύστηκε και ρυμουλκήθηκε με ασφάλεια στα Νέα Ελληνικά Ναυπηγεία της Spanopoulos Group στη Σαλαμίνα.

Το εντυπωσιακό βίντεο είναι βιντεοσκοπημένο με drone και στατικές κάμερες, το οποίο επιμελήθηκε ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος και είναι παραγωγή του Αrxipelagos.com

Ευχαριστούμε θερμά τον όμιλο Spanopoulos group και ιδιαιτέρως τους κ.κ. Ιγνάτιο και Μιχάλη Σπανόπουλο, καθώς επίσης και τον Γενικό Διευθυντή του ομίλου κ. Ιωάννη Φατσέα για την άδεια να βιντεοσκοπήσουμε το ναυάγιο. Τέλος ευχαριστούμε και τις Λιμενικές Αρχές για την άψογη συνεργασία.

 

 

 

Portal Team

Συντάκτης: Portal Team

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*


Σχετικές ειδήσεις