Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018, 12:03

Αλλαγή σκυτάλης στην Πλοιαρχία της ΑΡΙΑΔΝΗΣΣτη θέση του Cpt Στέλιου Καρβέλη, Πλοίαρχου του Ε/Γ-Ο/Γ «ΑΡΙΑΔΝΗ» της HELLENIC SEAWAYS, αναλαμβάνει από σήμερα ο Cpt Γιώργος Πιτσικάλης.

Ο Cpt Γιώργος είναι Πλοίαρχος στα πλοία της HELLENIC SEAWAYS τα τελευταία 5 χρόνια, ενώ είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του που θα έχει την Πλοιαρχία ενός τόσο μεγάλου βαποριού, χωρίς δεύτερο Πλοίαρχο. Έρχεται από το Ε/Γ-Ο/Γ «ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ» όπου ήταν μαζί με τον Cpt Διαμαντή Παπαγεωργίου.

 

Τον Καπετάν Γιώργο τον γνωρίσαμε ως Ύπαρχο πριν από 5 χρόνια, στο αφιέρωμα που είχαμε πραγματοποιήσει τον Ιούνιο του 2012 στο Ε/Γ-Ο/Γ «ΕΞΠΡΕΣ ΠΗΓΑΣΟΣ«, με Πλοίαρχο τον Cpt Βασίλη Γεροντάκη. Κατάγεται από τη Θηρασιά της Σαντορίνης, ενώ το καλοκαίρι του 2010 είχε βρεθεί στη Γέφυρα του «ΕΞΠΡΕΣ ΠΗΓΑΣΟΣ» έχοντας Πλοίαρχο τότε τον Cpt Στέλιο Καρβέλη, τον οποίο διαδέχεται σήμερα!

Στο νέο του πλοίο, το μεγαλοπρεπές και όμορφο «ΑΡΙΑΔΝΗ», το οποίο αποτελεί ίσως το πιο εντυπωσιακό πλοίο της ελληνικής ακτοπλοΐας, του ευχόμαστε ΣΙΔΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ και ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟΣ στα νέα του καθήκοντα!

 

ΣΗΜ: Το arxipelagos.com έχει πραγματοποιήσει μεγάλο αφιέρωμα στο Ε/Γ-Ο/Γ ΑΡΙΑΔΝΗ το καλοκαίρι του 2014, το οποίο μπορείτε να δείτε ΕΔΩ:

 

Φωτογραφία του Simos Michaloglou.

Φωτογραφία του Simos Michaloglou.

 

 

 

 

 

 

Simos Michaloglou

Συντάκτης: Simos Michaloglou

Administrator

Ένα Σχόλιο στο Αλλαγή σκυτάλης στην Πλοιαρχία της ΑΡΙΑΔΝΗΣ

  1. Ο/Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΙΝΕΣΑΚΗΣ λέει:

    ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ ΕΝΑΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΑΝΘΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟ ΝΑΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ !!!!!!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*


Σχετικές ειδήσεις