Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018, 10:35

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ Σ.Α.Σ – ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΑνακοινώθηκαν σήμερα από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, τα θέματα του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών που θα συνεδριάσει στις 15 Δεκεμβρίου, τα οποία μπορείτε να δείτε ΕΔΩ 

Από τα θέματα μεγαλύτερο ενδιαφέρον προκαλεί η δήλωση δρομολόγησης του Ε/Γ-Ο/Γ «AQUA BLUE» (ex. ΚΙΑΡΑ) της SEAJETS στη γραμμή ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΘΗΡΑ – ΝΑΞΟΣ – ΜΥΚΟΝΟΣ από 31/12/2017 έως και 31/10/2018, η δηλώσεις των «SUPERFERRY» και «SUPERFERRY II» της GOLDEN STAR FERRIES στη γραμμή ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΘΗΡΑΣ – ΙΟΥ – ΠΑΡΟΥ – ΜΥΚΟΝΟΥ – ΤΗΝΟΥ – ΑΝΔΡΟΥ –ΡΑΦΗΝΑΣ από 13/4/18 έως και 31/10/2018 καθώς και οι δηλώσεις των δύο νέων ταχυπλόων της εταιρείας, «SUPERSPEED» και «SUPERCAT» στις γραμμές των Κυκλάδων από Πειραιά.

Ακόμη το νέο Ε/Γ-Ο/Γ Ταχύπλοο της SEAJET «BLUE POWER» δηλώθηκε για τη γραμμή ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΣΥΡΟΣ – ΜΥΚΟΝΟΣ – ΝΑΞΟΣ – ΘΗΡΑ και το μικρότερο «SIFNOS JET» στη γραμμή ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΘΗΡΑ – ΠΑΡΟΣ – ΜΥΚΟΝΟΣ.

Το Ε/Γ-Ο/Γ Ταχύπλοο «PAROS JET» δηλώθηκε για τη γραμμήΡΑΦΗΝΑ – ΑΝΔΡΟΣ – ΣΥΡΟΣ, ενώ το «TERA JET» δηλώθηκε για την ίδια γραμμή που εξυπηρετούσε και φέτος, δηλαδή ΡΑΦΗΝΑ – ΤΗΝΟ – ΜΥΚΟΝΟ – ΠΑΡΟ – ΝΑΞΟ.

Simos Michaloglou

Συντάκτης: Simos Michaloglou

Administrator

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*


Σχετικές ειδήσεις