Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018, 06:08

Βίντεο με ατύχημα στην προβλήτα της CoscoΒίντεο αποκαλύπτει ατύχημα, που έγινε στην προβλήτα ΙΙ του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων του Πειραιά, την οποία διαχειρίζεται η Cosco, όταν άδειο κοντέϊνερ έπεσε πάνω σε νταλίκα ενός ιδιώτη αλλά ευτυχώς ο οδηγός τραυματίστηκε πολύ ελαφρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ατύχημα, το οποίο ουδέποτε ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου έγινε, προ ημερών, με πολύ δυνατό αέρα, στον οποίο η προβλήτα ΙΙ είναι πιο εκτεθειμένη από την προβλήτα Ι, πράγμα το οποίο είχαν επισημάνει οι εργαζόμενοι αλλά- λέγεται- ότι η μόνη οδηγία, που δόθηκε ήταν να προσέχουν….

 

 

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι την ίδια ημέρα έγινε και άλλο ατύχημα όταν ένα άλλο κενό κοντέϊνερ παρασύρθηκε και τραυμάτισε εργαζόμενο.

Να σημειωθεί ότι το καλοκαίρι, στην διάρκεια της μοναδικής- μέχρι τώρα- κινητοποίησης των εργαζόμενων στην προβλήτα της Cosco είχε καταγγελθεί, μεταξύ άλλων, ότι συμβαίνουν ατυχήματα και δεν ειδοποιούνταν οι αρχές. Μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις είχε καταγγελθεί ότι είχαν μεταφερθεί τραυματίες με ιδιωτικά ΙΧ.

Αυτή την φορά ενημερώθηκαν οι αρχές;

 

ΠΗΓΗ

 

 

 

Portal Team

Συντάκτης: Portal Team

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*


Σχετικές ειδήσεις