Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019, 01:08

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΙΟΥ – Α’ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ «FLYINGCAT 6» (ΒΙΝΤΕΟ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ)Στο υπερσύγχρονο πιλοτήριο του ταχύπλοου "FLYINGCAT 6" της HELLENIC SEAWAYS, συναντήσαμε τον Α' Μηχανικό του σκάφους, κ. Γιώργο Παπασταματίου.

Μέσα από το χώρο της Γέφυρας, ελέγχει και καταγράφει τις ενδείξεις στα όργανα από κάθε μηχανικό σύστημα που βρίσκεται στα δύο μικρά μηχανοστάσια του ταχύπλοου καταμαράν, όπως βρίσκονται αντίστοιχα μέσα στις δύο καρίνες.

Ο Μαστρό – Γιώργος μας παραχώρησε μια μικρή αλλά ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην κάμερα του arxipelagos.com όπου μας ανέλυσε με δυο λόγια τις δυνατότητες του σκάφους.

Αν και καταγόμενος από την όμορφη Σκύρο από ναυτική οικογένεια, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και σπούδασε στην ΑΕΝ Ασπροπύργου το διάστημα 1984-1989.

Ο πατέρας του Καπετάνιος στο επάγγελμα, ταξίδεψε κυρίως με ποντοπόρα ενώ έκανε και μερικά χρόνια στην επιβατηγό ελληνική ναυτιλία και συγκεκριμένα στην ιστορική ΕΛΜΕΣ στις γραμμές Πάτρας – Ιταλίας.

Ο κ. Γιώργος Παπασταματίου έχει ταξιδέψει ως επί το πλείστον με θαλαμηγούς και βρίσκεται στη HELLENIC SEAWAYS εδώ και ένα έτος.

Του ευχόμαστε να έχει πάντα καλά ταξίδια σε ήρεμες θάλασσες!

Συνέντευξη: Σίμος Μιχάλογλου

Κάμερα: Δημήτρης Κωνσταντίνου

Μοντάζ: Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος

Copyright Ιούνιος 2016

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

 

 
 
 

Portal Team

Συντάκτης: Portal Team

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*


Σχετικές ειδήσεις