Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018, 01:36

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΕΚΑΚΗΣ – ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ( ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ )Μια ξεχωριστή και αληθινή θαλασσινή κουβέντα, είχαμε την τιμή και τη χαρά να έχουμε με έναν ακόμη Πλοίαρχο της Ελληνικής επιβατηγού Ναυτιλίας.

Ο λόγος για τον κ. Πλοίαρχο του SUPERFAST II, Cpt Ιωάννη Λεκάκη.

Ο Καπετάν Γιάννης γεννήθηκε στην πανέμορφη Μονεμβασιά, αποκτώντας αμέτρητες όμορφες θαλασσινές εικόνες από την πιο γραφική πόλη της Πελοποννήσου, ήταν σίγουρος από νωρίς για την επιλογή του, να ακολουθήσει το δρόμο της καρδιάς του, το δρόμο της θάλασσας.

Έχοντας υπηρετήσει για πολλά χρόνια σε πλοία της SUPERFAST FERRIES και έχοντας μαθητεύσει όλα αυτά τα χρόνια δίπλα στους μεγαλύτερους Δασκάλους – Καπεταναίους, ανέλαβε για πρώτη φορά Καπετάνιος στο SUPERFAST II, πρόσφατα, λίγο καιρό πριν!
Δείχνει ιδιαίτερα ταλαντούχος και καταρτισμένος και έχει εξαιρετικά ζεστό χαρακτήρα και καλή καρδιά, κάτι το οποίο μας κάνει να πιστεύουμε με απόλυτη σιγουριά, πως θα γράψει μια λαμπρή πορεία στη θάλασσα!

Από τα λίγα και ζεστά λόγια από καρδιάς που μας παραχώρησε, μας εκμυστηρεύστηκε πως το πρώτο SUPERFAST II (1995), ήταν το πρώτο του πλοίο που έπιασε ως Δόκιμος και καθώς η ζωή κάνει κύκλους και επαναλαμβάνεται, του «έφερε» το σημερινό SUPERFAST II (2009) να είναι το πρώτο του πλοίο που έπιασε ως Πλοίαρχος!

Τον ευχαριστούμε για την ξεχωριστή φιλοξενία του στο πλοίο που έχει τη χαρά να καπετανεύει και του ευχόμαστε να γράφει πάντα τις πιο λαμπρές πορείες στο απέραντο γαλάζιο!

Σίμος Μιχάλογλου

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Portal Team

Συντάκτης: Portal Team

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*


Σχετικές ειδήσεις