Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018, 10:50

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΜΟΡΦΟΠΟΥΛΟΣ – ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Aegean Speed Lines ( ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ )



Γεννήθηκε το 1976 και μεγάλωσε στη Σύρο. Γόνος ναυτικής οικογένειας ο Καπετάν Γεώργιος Ευμορφόπουλος εχει ήδη μία λαμπρή καριέρα στη θάλασσα, καθώς έγινε Πλοίαρχος σε μικρή ηλικία.

Η θάλασσα μίλησε στην καρδιά του από νωρίς και εκείνος αποφάσισε να ακολουθήσει το δρόμο της!

Το συναντάμε σήμερα στα χειριστήρια του ταχύπλοου SPEEDRUNNER III, τα οποία κρατά σταθερά από το 2009. Κατά καιρούς τον συναντάμε Πλοίαρχο και στο άλλο ταχύπλοο της ίδιας εταιρίας, το SPEEDRUNNER IV.

Παράλληλα διδάσκει στη σχολή Εμποροπλοιάρχων της Ερμούπολης. Οι μαθητές του εμπνέονται από το δάσκαλο τους στη ναυτοσύνη, την παιδεία και την καλλιέργεια. Ο ίδιος είναι χαμηλών τόνων στη ζωή του, όμως τελειομανής με ο,τι καταπιάνεται. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι χαίρει της απόλυτης εκτίμησης των συναδέλφων του, του Πληρώματός του αλλά και των κατοίκων των νησιών όπου εξυπηρετεί.

Ο Cpt Γεώργιος Ευμορφόπουλος μας έκανε την τιμή να παραχωρήσει συνέντευξη στο φακό του ARXIPELAGOS.COM, στα πλαίσια του μεγάλου αφιερώματος που πραγματοποίησε η αποστολή του ARXIPELAGOS.COM στο Επιβατηγό-Οχηματαγωγό ταχύπλοο SPEEDRUNNER III της AEGEAN SPEED LINES, τον Ιούλιο του 2013.

Οι διαχειριστές του forum Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος και Σίμος Μιχάλογλου και τα μέλη της αποστολής Νικόλαος Δημητριάδης, Νικόλαος Κάλφας και Λίνα Ζαφείρη, τον ευχαριστούμε θερμά και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στη λαμπρή καριέρα του, με καλές θάλασσες στα ταξίδια του στο Αρχιπέλαγος!

Κάμερα: Λίνα Ζαφείρη

Συνέντευξη: Σίμος Μιχάλογλου

Μοντάζ, επεξεργασία βίντεο: Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος

Μία παραγωγή του arxipelagos.com σε συνεργασία με την AEGEAN SPEED LINES

copyright Ιούλιος 2013

 

 

Portal Team

Συντάκτης: Portal Team

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*


Σχετικές ειδήσεις