Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018, 05:06

Δειτε καρέ-καρέ απο τον φακο μιας Go Pro Camera την βύθιση ενός Καταμαράν με γεμάτο τουρίστες να βυθίζεται που ειχε σαν αποτέλεσμα τρεις άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τουςΔειτε σε βίντεο μετα από ένα φονικό και τρομακτικό θαλάσσιο δυστύχημα που σημειώθηκε πέρυσι τον Ιανουάριο οπου και είδε σήμερα το «φως» της δημοσιότητας και κόβει την ανάσα, αφού σε αυτό καταγράφεται καρέ-καρέ η βύθιση ενός καταμαράν γεμάτο με τουρίστες.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην Κόστα Ρίκα οπου και αναχωρούσε από την Μαρίνα Los Suenos για το δημοφιλές νησί Tortuga.

και είχε ως αποτέλεσμα τρεις άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους, παρά το γεγονός ότι το πλοίο βυθίστηκε σε ιδιαίτερα μικρή απόσταση από την ακτή.

Μία από τους επιβάτες, η οποία κατάφερε να κολυμπήσει και να σωθεί, τράβηξε με την Go Pro Camera κάμερά της τη βύθιση του καταμαράν και τις δραματικές στιγμές που ακολούθησαν και για τις οποίες φέρονται να ευθύνονται οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή εκείνη την ημέρα.

Στην αρχή μοιράζονται σωσίβια στους επιβάτες και το καταμαράν απεικονίζεται να κουνιέται ανησυχητικά. Στη συνέχεια το πλοίο γέρνει, σε σημείο που τελικά ρίχνει στη θάλασσα πολλούς από τους επιβάτες, ενώ οι υπόλοιποι προσπαθούν να σκαρφαλώσουν και να κρατηθούν από την άλλη μεριά του πλοίου.

Ενώ το καταμαράν βυθίζεται, οι επιβάτες προσπαθούν να κρατηθούν ο ένας από τον άλλον, ωστόσο, «παγώνουν» όταν αντιλαμβάνονται ότι τουλάχιστον ένας άνθρωπος είναι νεκρός. Επρόκειτο για έναν Βρετανό συνταξιούχο, ο οποίος ταξίδευε στην Κόστα Ρίκα με τη σύζυγό του.

Portal Team

Συντάκτης: Portal Team

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*


Σχετικές ειδήσεις