Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018, 07:42

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ Α’ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ – ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΟ μαστρο-Δημήτρης Απέργης ξεκίνησε από τη ΔΑΝΕ όπου παρέμεινε για πολλά χρόνια. Στη ΔΑΝΕ ξεκίνησε από δόκιμος και στην εταιρεία αυτή έπιασε και πρώτος. Στην δωδεκανησιακή εταιρεία έμεινε από το 1987 μέχρι το 2004 και πέρασε από όλα τα πλοία της εταιρείας, από το «Κάμιρος», το «Ιαλυσσός», το «Λίνδος», το «Ρόδος», το «Πάτμος» και το «Διαγόρας».
Από το 2004 ταξιδεύει με την Hellenic Seaways. Ξεκίνησε με το «Εξπρές Ποσειδών» σε δρομολόγια για Πάρο-Νάξο-Ίο-Σαντορίνη. Στη συνέχεια πήγε στα ro-ro της γραμμής Κόρινθος-Βενετία, το “Nave Trailer” και το “Ciello Trailer”. Και από το 2006, βρίσκεται σταθερά στο μηχανοστάσιο του «Εξπρές Σαντορίνη».
Ο μαστρο-Δημήτρης έχει καταγωγή από τους Παξούς. Ο πατέρας του Απέργης Χρήστος ήταν καπετάνιος για χρόνια στη Ακτοπλοΐα και έκανε στο «Σοφία», στο «Μίνως»του Ευθυμιάδη για δέκα χρόνια, στο «Ελεάννα», «Ζάκρος» (κομοδέσιο στη μέση), στο “Sol Phryne» (πρώην «Αιολίς» του Ευθυμιάδη). Πήρε σύνταξη από το «Ζάκρος» το 1981.

 

To ARXIPELAGOS.COM Τιμά  Τα Ελληνικά Πληρώματα!!!

Portal Team

Συντάκτης: Portal Team

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*


Σχετικές ειδήσεις