Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018, 10:48

«ΔΙΑΓΟΡΑΣ»: Ετοιμάζεται και αύριο δεξαμενίζεται ! ( PHOTOS )

Photo by: Simos Michaloglou


Σε εντατικούς ρυθμούς πραγματοποιείται τον τελευταίο καιρό η προετοιμασία στο Ε/Γ-Ο/Γ «ΔΙΑΓΟΡΑΣ» στη Ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του Περάματος, ενώ αύριο αναμένεται να ανεβεί στη μεγάλη πλωτή Δεξαμενή του ΟΛΠ σύμφωνα με το πρόγραμμα δεξαμενισμών του Οργανισμού.

Το πλοίο παραμένει στο Πέραμα από αρχές του έτους που επέστρεψε από τη ναύλωσή του στην AML του Μαρόκου, ενώ όπως γράψαμε πριν από λίγο καιρό και ΕΔΩ, πιθανότατα το πλοίο θα αναλάβει τα περσινά δρομολόγια του «ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ», εξυπηρετώντας και την άγονη γραμμή του Β.Α. Αιγαίου που κατέχει όλα αυτά τα χρόνια η HELLENIC SEAWAYS.

 

Μάλιστα το πιο πιθανό είναι όταν με το καλό κατέβει από τη δεξαμενή ο «ΔΙΑΓΟΡΑΣ» να εξακολουθεί να φοράει τη γνώριμη μπλε φορεσιά της Blue Star Ferries με τις κίτρινες τσιμινιέρες και τα «χορευτά» αστέρια, όμως φορώντας επιπλέον στις δύο πλευρές πίσω, χαρακτηριστική επιγραφή «Operated by HELLENIC SEAWAYS».

Η έναρξη των δρομολογίων αναμένεται για τα μέσα Ιουνίου.

 

Το καλοκαίρι του 2012 η ομάδα του arxipelagos.com είχε πραγματοποιήσει ένα εκτενές αφιέρωμα στο πλοίο, το οποίο μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

 

 

 

Simos Michaloglou

Συντάκτης: Simos Michaloglou

Administrator

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*


Σχετικές ειδήσεις