Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018, 06:39

Επίσκεψη του North of England P & I Club στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού ΎδραςΟ Διευθυντής του North of England P & I Club  κ. Tony Allen (γραφείο Πειραιά)  και οι συνεργάτες του, επισκέφθηκαν την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ύδρας σήμερα 5 Μαΐου 2017 και προσέφεραν στους σπουδαστές της, ένα  δίωρο άκρως ενδιαφέρον σεμινάριο, με θέμα την ασφάλεια της Ναυσιπλοΐας και τους κινδύνους από τη χρήση του διαδικτύου στα πλοία.   Το  P & I Club είναι ένας από τους σημαντικότερους Ναυτιλιακούς Ασφαλιστικούς Οργανισμούς παγκοσμίως, έχοντας περί τα 5.000 πλοία ασφαλισμένα, ολικής χωρητικότητας 190.000.000 κόρων και συνεχίζει να επιλέγει την αρχαιότερη παγκοσμίως Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ύδρας, για την παράδοση σεμιναρίων σχετικά με το ναυτικό επάγγελμα.  
Ο Διοικητής της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ύδρας Αντιπλοίαρχος ΛΣ κ. Ευάγγελος Δανόπουλος προσέφερε στον Διευθυντή του North of England P & I Club  κ. Tony Allen τον θυρεό της Α.Ε.Ν. Ύδρας, της αρχαιότερης σε λειτουργία Σχολής Ναυτιλίας του κόσμου. Το σεμινάριο διοργανώθηκε στην αίθουσα Δημοτικών συνεδριάσεων.
Αξιοσημείωτο είναι ότι το North of England P & I Club βραβεύει κάθε χρόνο με χρηματικό έπαθλο τον πρώτο αριστούχο σπουδαστή της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ύδρας. 

(Βίντεο από κ.  Παναγιώτη Φράττη 3ετη δόκιμο της ΑΕΝ ΥΔΡΑΣ)
Σύντομη λήψη από το εκπαιδευτικό σεμινάριο του P&I Club ως προς τους μαθητές της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ύδρας και η απονομή θυρεού της σχολής απο τον Διοικητή κ. Ε.Δανόπουλο που πραγματοποιήθηκε στις 5 / 5 / 2017

 

πηγή: hydraspoliteia.blogspot.gr

Simos Michaloglou

Συντάκτης: Simos Michaloglou

Administrator

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*


Σχετικές ειδήσεις