Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018, 07:29

Ευρεία σύσκεψη για την αναβάθμιση της συνεργασίας του ΕΟΠΥΥ με τον Οίκο ΝαύτουΤο ζήτημα της αναβάθμισης της συνεργασίας του ΕΟΠΥΥ με τον Οίκο Ναύτου και της πλήρους αξιοποίησης προς αυτή την κατεύθυνση, του κτιρίου του Οίκου Ναύτου εξετάστηκε σήμερα σε ευρεία σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε υπό το συντονισμό του Υπουργού Υγείας κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού κ. Θοδωρή Δρίτσα.

Μετά από εκτενή συζήτηση αποφασίστηκε ο προσδιορισμός των απαραίτητων ενεργειών και η συνεργασία του Ν.Α.Τ., του Οίκου Ναύτου και της 2ης ΠΕΔΥ, για την υπογραφή προγραμματικής συμφωνίας που θα οδηγήσει στην κάλυψη των υγειονομικών αναγκών των ασφαλισμένων του Ν.Α.Τ. και των αναγκών των υπηρεσιών υγείας και των διοικητικών υπηρεσιών του ΠΕΔΥ.

Όλοι οι συμμετέχοντες στη συνάντηση, αφού ενημερώθηκαν για την ιστορία του κτηρίου, εξέφρασαν την επιθυμία «όλες οι αναγκαίες ενέργειες να υλοποιηθούν επ’ ωφελεία όλων των ασφαλισμένων, αλλά και με σεβασμό στην ιστορικότητα του κτιρίου και των ιδιαίτερων αναγκών που διαχρονικά εξυπηρετεί, σε σχέση με τους ασφαλισμένους εν ενεργεία και συνταξιούχους ναυτικούς».

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κ. Γιώργος Γαβρίλης, ο Διοικητής της Β’ Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Νίκος Καρβούνης, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας κ. Σπύρος Κοκκινάκης, ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του ΥΠΟΥΝΤ κ. Γιάννης Θεοτοκάς, ο Πρόεδρος του ΝΑΤ κ. Ανδρέας Κομματάς, ο Αντιπρόεδρος του Οίκου Ναύτου κ. Άγγελος Τζίβας, ο Αρχίατρος του Οίκου Ναύτου κ. Διαμαντής Κιάσσος, ο Δήμαρχος Περάματος κ. Γιάννης Λαγουδάκης, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες των εμπλεκόμενων φορέων. Στη σύσκεψη είχαν προσκληθεί εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας και του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά, οι οποίοι απέστειλαν επιστολές με τις σχετικές με το θέμα απόψεις τους.

 

newmoney.gr

Portal Team

Συντάκτης: Portal Team

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*


Σχετικές ειδήσεις