Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018, 04:32

Η εταιρεία Tidewater σε μπελάδες.Η εταιρεία OSV Tidewater Inc. με έδρα τη Νέα Ορλεάνη έλαβε προθεσμία μόλις τρεις εβδομάδες για να φτάσει σε συμφωνία με τους δανειστές και τους κατόχους ομολόγων της, πριν αναγκαστεί να εξετάσει άλλες επιλογές, συμπεριλαμβανομένης της ένταξής της στο πτωχευτικό Κεφάλαιο 11. Η είδηση δημοσιεύτηκε την Παρασκευή, όταν η Tidewater ανακοίνωσε ότι είχε λάβει μόνο περιορισμένες παρεκκλίσεις από τους δανειστές και ομολογιούχους να παρατείνει την προθεσμία για μια συμφωνία για μέχρι τις 11 Νοεμβρίου 2016. Η προθεσμία παρατάθηκε από τις 21 Οκτωβρίου και νωρίτερα από την 18 Σεπτέμβρη.

Με περισσότερα από 300 πλοία, η Tidewater έχει έναν από τους μεγαλύτερους στόλους OSV στην υπεράκτια βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου.

Η εταιρεία ήταν σε συζητήσεις με τους βασικούς δανειστές και ομολογιούχους για την τροποποίηση διαφόρων ρυθμίσεων χρεών της εταιρείας του για να της χορηγηθεί απαλλαγή από ορισμένες ρήτρες. Η εταιρεία έχει ήδη αναφέρει ότι έχει σημειωθεί πρόοδος στις διαπραγματεύσεις αυτές, ωστόσο παραδέχεται τώρα ότι λόγω της προβλεπόμενης μειωμένης δραστηριότητας σε υπεράκτιες γεωτρήσεις, ένας βασικός οδηγός εντός του κλάδου υπεράκτιων σκάφος υπηρεσίας (OSV), χρειάζονται περισσότερες διαπραγματεύσεις.

"Ενώ η εταιρεία θα συνεχίσει να εργάζεται προς την κατεύθυνση για τροποποίηση σε διάφορες ρυθμίσεις του χρέους της που θα είναι αποδεκτή από όλα τα κόμματα, υπάρχει μια πιθανότητα ότι οι δανειστές, ομολογιούχων και η εταιρεία δεν θα είναι σε θέση να διαπραγματευτεί νέους όρους χρέους που είναι αποδεκτή από όλα τα μέρη , στην οποία περίπτωση η εταιρεία θα πρέπει να εξετάσει άλλες επιλογές, συμπεριλαμβανομένης μιας πιθανής αναδιοργάνωση στο πλαίσιο του κεφαλαίου 11 των ομοσπονδιακών νόμων περί πτωχεύσεως. "

Οι μετοχές της Tidewater διαπραγματεύονταν κάτω από το 44% μέχρι το τέλος της ημέρας τη Δευτέρα στο $ 1,67.

SOLstice

Συντάκτης: SOLstice

Administrator

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*


Σχετικές ειδήσεις