Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018, 03:58

Η ROYAL CARIBBEAN επιστρέφει στο ΝτουμπάιΤο Jewel of the Seas  θα πραγματοποιήσει 7νυχτες κρουαζιέρες στον Αραβικό Κόλπο που θα περιλαμβάνουν τρεις νέους προορισμούς το 2019

Η Royal Caribbean ανακοίνωσε ότι το Ντουμπάι θα είναι το νέο λιμάνι αναχώρησης του Jewel of the Seas από το Δεκέμβριο του 2019  μέχρι το Μάρτιο του 2020.  Επιστρέφοντας στην περιοχή μετά από διάλλειμα 2 χρόνων, η Royal Caribbean θα προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στη Μέση Ανατολή με δύο διαφορετικές 7νυχτες κρουαζιέρες στον Αραβικό Κόλπo.

Τα δύο αυτά νέα δρομολόγια, τα οποία είναι ήδη διαθέσιμα για κράτηση, θα περιλαμβάνουν λιμάνια που δεν υπήρχαν μέχρι τώρα στο πρόγραμμα: το Sir Bani Yas στη Ντόχα και το Μπαχρέιν.

Το Jewel of the Seas θα «μετακομίσει» από τη Ρώμη, η οποία ήταν το μεσογειακό λιμάνι αναχώρησής του για δέκα χρόνια, στο Ντουμπάι για μια 16νυχτη κρουαζιέρα στο Κανάλι του Σουέζ από τις 30 Νοεμβρίου μέχρι τις 16 Δεκεμβρίου 2019. Εξερευνώντας τη Μέση Ανατολή, τα νέα ξεχωριστά αυτά δρομολόγια θα δώσουν στους επιβάτες την ιδανική ευκαιρία να απολαύσουν τα τοπία και τα αξιοθέατα της περιοχής. Το πρώτο από τα δρομολόγια θα προσεγγίσει την Κάσμπα (Ομάν), το Sir Bani Yas (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα) και το Αμπού Ντάμπι ενώ το δεύτερο το Μπαχρέιν, Ντόχα (Κατάρ), το Sir Bani Yas (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα) και το Αμπού Ντάμπι.

Το Jewel of the Seas είναι ένα από τα πιο σύγχρονα πλοία της Royal Caribbean, έχοντας περάσει το 2016 από μια εντυπωσιακή ανακαίνιση των 300 εκατομμύριων δολλαρίων. Το πλοίο έχει να επιδείξει μια μεγάλη ποικιλία εξαιρετικών δραστηριοτήτων για οικογένειες που περιλαμβάνει μεγάλη οθόνη προβολής ταινιών δίπλα στην πισίνα, τοίχο αναρρίχησης και διασκέδαση αισθητικής West End. Ως προς τις επιλογές φαγητού πάνω στο πλοίο, περιλαμβάνουν την ρουστίκ ιταλική κουζίνα στο Giovanni’s Table και τις έντονες μεξικανικές γεύσεις στο Sabor.

Η Royal Caribbean Cruises είναι μια πολυβραβευμένη εταιρία με 47ετή παρουσία στην premium αγορά κρουαζιέρας.Διακρίνεται για μια πολυετή παράδοση σε επαναστατικές καινοτομίες που πρωτοστάτησαν και πρωτοστατούν στην εξέλιξη του σχεδιασμού πλοίων, αλλά και του όλου προϊόντος κρουαζιέρας. Προσφέρει πολύ υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με υπερσύγχρονες ξενοδοχειακές ανέσεις, ποιοτικό φαγητό, εντυπωσιακή ψυχαγωγία και εξαιρετικές εκδρομές στη στεριά. Το προϊόν και τα πλοία της είναι σχεδιασμένα για να ικανοποιούν τις ανάγκες κάθε ηλικίας, όπως και οικογενειών με παιδιά.

www.navigator.gr

Portal Team

Συντάκτης: Portal Team

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*