Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018, 07:32

Και δεύτερος δύτης νεκρός στις έρευνες του «υγρού τάφου» του SewolΈχασε τις αισθήσεις του του την ώρα που έκοβε κομμάτια μετάλλου για να κάνει πιο εύκολη την πρόσβαση σε χώρους στους οποίους ακόμα δεν είναι εφικτή η πρόσβαση

Ένας 46χρονος είναι ο δεύτερος νεκρός δύτης κατά τη διάρκεια των ερευνών στο κουφάρι του πλοίου Sewol που παρέσυρε στο θάνατο εκατοντάδες μαθητές στο πιο πολύνεκρο ναυάγιο στην ιστορία της Νότιας Κορέας.

Σύμφωνα με τις αρχές ο 46χρονος δύτης έκοβε κομμάτια μετάλλου για να κάνει πιο εύκολη την πρόσβαση σε χώρους στους οποίους ακόμα δεν είναι εφικτή η πρόσβαση όταν ακούστηκε ένα βογγητό από την ενδοσυνεννόηση. Όταν οι συνάδελφοί του τον ανέσυραν στην επιφάνεια αιμορραγούσε από τη μύτη και είχε ήδη χάσει τις αισθήσεις του.

Από τις 21 Μαΐου δεν έχει ανασυρθεί ούτε μια σορός καθώς βαριά αντικείμενα όπως γραφεία και ντουλάπες δυσκολεύουν την προσπάθεια των δυτών να πλοηγηθούν σε ανεξερεύνητες περιοχές του πλοίου.

Με βάση τον τελευταίο απολογισμό από το Sewol έχουν ανασυρθεί 288 πτώματα, 16 άτομα αγνοούνται και 172 είναι οι διασωθέντες.

protothema.gr

Portal Team

Συντάκτης: Portal Team

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*


Σχετικές ειδήσεις