Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018, 09:25

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΝΕΛΗ Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ καταδικάζει την τραμπούκικη επίθεση του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΝΕΛ Γιάννη Αβραντίνη ο οποίος προσήλθε στα γραφεία της Ένωσης Ναυτών σήμερα στις 11.00 π.μ απειλώντας «θεούς και δαίμονες» εκβιάζοντας και απειλώντας με στόχο να διακοπεί η επίσχεση εργασίας που ήδη πραγματοποιεί η ΠΕΝΕΝ, τα μέλη της και δεκάδες Ναυτεργάτες στα Ε/Γ-Ο/Γ πλοία «ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ» και «AQUA SPIRIT» με κύριο αίτημα την διεκδίκηση και καταβολή των δεδουλευμένων τους αποδοχών.

Καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο την νοοτροπία επιχειρηματικών παραγόντων στον χώρο της Ακτοπλοΐας οι οποίοι έχουν την ευθύνη διαχείρισης εταιριών όπως είναι η ΝΕΛ και οι οποίοι πιστεύουν ότι με μεθόδους τσαμπουκά θα επιβάλουν το καθεστώς της απλήρωτης εργασίας στα πλοία τους.

Καμιά πίεση, κανένας εκβιασμός, καμιά μέθοδος της νύχτας και τραμπουκισμού δεν πρόκειται να πτοήσει την ΠΕΝΕΝ να διεκδικήσει και να επιβάλει εδώ και τώρα λύση στο μεγάλο πρόβλημα της μακροχρόνιας απλήρωτης Ναυτικής εργασίας.

Όσοι έχουν ευθύνη στην διαχείριση των εταιριών στην Ακτοπλοΐα και συστηματικά κοροϊδεύουν, εμπαίζουν και εξαπατούν τα πληρώματα πιστεύοντας ότι θα διαιωνίζεται στο διηνεκές η απλήρωτη Ναυτική εργασία πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΝΕΛ αντιλήφθηκε ότι στην ΠΕΝΕΝ δεν περνάνε αυτές οι άθλιες τυχοδιωκτικές πρακτικές του, πήρε το μάθημα που του αρμόζει στο επίπεδο που επιδίωξε να αντιπαρατεθεί με την ΠΕΝΕΝ και προφανώς αντιλήφθηκε με έμπρακτο και σαφή τρόπο ότι οι «μαγκιές» και οι απειλές στον Πρόεδρο της ΠΕΝΕΝ, στην Διοίκησή μας και στα μέλη θα αντιμετωπισθούν με τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο που του αρμόζει.

Κλείνοντας καλούμε την πολιτική ηγεσία ΥΝΑ να πάρει άμεσα τις κατάλληλες πρωτοβουλίες και να δώσει λύση στο σοβαρό αυτό πρόβλημα.

 

Με εντολή Διοίκησης

Ο Πρόεδρος                                                                 Ο Γεν. Γραμματέας

Νταλακογεώργος Αντώνης                                         Κροκίδης Νικόλαος

 

Υ.Γ. Στις επισχέσεις εργασίας της ΠΕΝΕΝ που ξεκίνησαν σήμερα 19/2/2015 συμμετέχουν 24 μέλη του πληρώματος του «AQUA SPIRIT» και 18 μέλη του «ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ»

Portal Team

Συντάκτης: Portal Team

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*


Σχετικές ειδήσεις