Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018, 12:56

Με ψεύτικα προφίλ στα social media δυσφημίζουν και εκθέτουν στο διαδίκτυο τους ναυτικός μας (Ανακοίνωση πλοιάρχου Σπύρου Πεφάνη)ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θα ήθελα να ενημερώσω όλους τους συναδέλφους και φίλους, ότι το τελευταίο διάστημα γίνεται μια μεθοδευμένη προσπάθεια -μέσω του facebook-από κάποια άτομα με σκοπό να θιγεί η τιμή, η υπόληψη και η επαγγελματική μου πορεία. Προσωπικά δεν διατηρούσα και δεν διατηρώ καμία προσωπική σελίδα στο facebook ή σε κάποιο άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ως εκ τούτου θεωρώ υποχρέωσή μου να σας ενημερώσω ότι το συγκεκριμένο προφίλ, καθώς και οποιαδήποτε ανάρτηση ή συνομιλία έχει προβληθεί μέσω αυτού δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το πρόσωπό μου. Επομένως, και οποιοσδήποτε διάλογος έχει πραγματοποιηθεί δεν ανταποκρίνεται σε δικές μου σκέψεις ή απόψεις. Δηλαδή, δεν συνομιλείτε με μένα!

Έχω ήδη δρομολογήσει- εδώ και καιρό- όλες τις νόμιμες διαδικασίες που προβλέπονται, προκειμένου να προστατευθώ και να διωχθούν ποινικά οι υπαίτιοι που εξαπατούν εσάς και διαβάλλουν την προσωπικότητά μου, κάνοντας αδικαιολόγητη χρήση των προσωπικών μου δεδομένων, αλλά και των φωτογραφιών μου που υπάρχουν στο διαδίκτυο από αφιερώματα πλοίων στα οποία υπηρέτησα.

Παρακαλώ πολύ όλους τους συναδέλφους και φίλους, όπως κοινοποιήσετε αυτή μου την ανακοίνωσή και μπλοκάρετε ή διαγράψετε το συγκεκριμένο προφίλ από τους λογαριασμούς σας.

Με εκτίμηση

Σπύρος Πεφάνης

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ BLUE STAR FERRIES

Αγαπητοί φίλοι της Blue Star Ferries καλησπέρα. Το τελευταίο διάστημα έχουν δημιουργηθεί δύο προφίλ στο Facebook με προσωπικά στοιχεία και φωτογραφίες του πλοιάρχου μας, Σπύρου Πεφάνη, τα οποία δεν του ανήκουν. Διαβάστε εδώ: http://bit.ly/1ShrJu0 την ανακοίνωση του πλοιάρχου. Θα θέλαμε τη βοήθειά σας, ώστε να διαγραφούν τα προφίλ αυτά από το Facebook και να σταματήσει η κατάχρηση των προσωπικών πληροφοριών του πλοιάρχου μας.
Σας παρακαλούμε να μας βοηθήσετε σε αυτή μας την προσπάθεια, κάνοντας report (αναφορά) σε αυτά τα προφίλ: http://bit.ly/1YuYQZJ και http://bit.ly/1V3i76x .
Εάν είστε φίλοι με τον πλοίαρχο στο Facebook παρακαλούμε πολύ να το αναφέρετε καθώς ο κ. Πεφάνης δεν διατηρεί κανένα προφίλ.

Portal Team

Συντάκτης: Portal Team

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*


Σχετικές ειδήσεις