Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018, 08:41

Μινωικές Γραμμές: Έκτακτη Γ.Σ. στις 31/1 για ΑΜΚ έως €30,58 εκατ.Πηγή:www.capital.grΣε έκτακτη γενική συνέλευση στις 31/1/2014 καλεί τους μετόχους της η Μινωικές Γραμμές για την αύξηση του μετοχικού κεφαλάιου της εταιρείας με καταβολή μετρητών, έως του ποσού των 30.586.837,50 ευρώ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση:

Κατά τη σχετική απόφαση και έκθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, θα προταθεί η έκδοση έως και 13.594.150 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών, οι οποίες θα διατεθούν στην ονομαστική τους αξία (2,25 ευρώ) στους μετόχους της Εταιρείας κατ’ ενάσκηση του δικαιώματός τους προτίμησης.

Παρά την παρατεταμένη οικονομική ύφεση και τις υψηλές τιμές καύσιμων, οι οικονομικές επιδόσεις της Εταιρείας παρουσιάζουν βελτίωση, ενώ η εν λόγω Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου θα ενισχύσει περαιτέρω τη χρηματοοικονομική της διάρθρωση.

Η Εταιρεία αποτελεί μέλος του Ομίλου Grimaldi, ενός παγκόσμιου ναυτιλιακού οργανισμού με πολυεθνική οργάνωση, που επενδύει στην αναβάθμιση και επέκταση του στόλου του και των λιμενικών τερματικών σταθμών που διαχειρίζεται. Ο Όμιλος Grimaldi διαθέτει υγιή χρηματοοικονομική διάθρωση και προτίθεται να μετάσχει στην εν λόγω αύξηση μετοχικού κεφαλαίου αναλογικά με το ποσοστό που κατέχει σήμερα.

Πηγή:www.capital.gr

Portal Team

Συντάκτης: Portal Team

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*


Σχετικές ειδήσεις