Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018, 03:51

Μνημόνιο Συνεργασίας HELMEPA και Dubai Council for Marine and Maritime IndustriesΣήμερα, Πέμπτη 4 Μαΐου 2017, Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν η Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος-HELMEPA και η United Arab Emirates Offshore and Shipping Industry, εκπροσωπούμενη από το Dubai Council for Marine and Maritime Industries (DcmmiEmirates).

Η τελετή της υπογραφής έγινε στην Αθήνα στο πλαίσιο της 3ης Συνάντησης της Joint Cooperation Committee Ελλάδος και Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, παρουσία των Υπουργών Γ. Κατρούγκαλου και Γ. Σταθάκη και του Minister of State of UAE, Dr. Sultan Bin Ahmad Al Jaber,.

Υπογράφοντας το Μνημόνιο, ο Δρ Γιώργος Γράτσος, Πρόεδρος της HELMEPA και ο κ. Khamis Juma Buamim Πρόεδρος της DcmmiEmirates, δέσμευσαν τους δύο οργανισμούς όπως συνεργαστούν εθελοντικά για να ιδρύσουν την Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος των Εμιράτων-EMEPA (Emirates Marine Environment Protection Association). Η νέα Ένωση θα είναι μη-κερδοσκοπική και με κύριο σκοπό την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος και τη βελτίωση του επιπέδου ασφάλειας.

Λεπτομέρειες αυτής της συνεργασίας παρέχονται σε ένα από κοινού συμφωνημένο Σχέδιο Δράσης

Portal Team

Συντάκτης: Portal Team

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*


Σχετικές ειδήσεις