Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018, 06:17

Μοιραία απόφαση: Γιατί ο πιλότος του Airbus πήγε πρόσφατα από τη Lufthansa στην GermanwingsΤο φως της δημοσιότητας είδε σήμερα η είδηση ότι ο ηρωικός πιλότος του Airbus πήγε πρόσφατα στην Germanwings.

Όπως αποκάλυψε η σύζυγός του, Elke Bonn, μιλώντας στην Daily Mirror, ο Patrick Sondenheimer, 34 ετών, ο πιλότος που προσπάθησε να αποσοβήσει τη συντριβή του Airbus από τον Andreas Lubitz, μόλις πρόσφατα αποφάσισε να πάει στην Germanwings.

Ο λόγος; Ήθελε να βρίσκεται περισσότερες ώρες με τα δυο παιδιά του και τη σύζυγό του. Κι αυτό γιατί ως πιλότος της μητρικής εταιρείας Lufthansa έκανε συνήθως πολύωρα ταξίδια με τα αεροσκάφη της γερμανικής εταιρείας, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να βλέπει ελάχιστα την οικογένειά του.

Αυτό είναι το πιλοτήριο του Airbus στο οποίο προσπάθησε να μπει ο πιλότος για να αποτρέψει τη συντριβή του

Έτσι, πριν από λίγο καιρό αιτήθηκε και πέτυχε να «μεταγραφεί» από τη Lufthansa στη θυγατρική της εταιρεία, την Germanwings, η οποία διεξάγει ως επί το πλείστον μικρές χρονικά πτήσεις. Ωστόσο, αυτή ήταν και η μοιραία για τη ζωή του απόφαση…

«Ονειρευόταν από μικρό παιδί να γίνει πιλότος», είπε συντετριμμένη η σύζυγός του, που αποκάλυψε επίσης ότι ακόμα δεν έχει παρακολουθήσει -επειδή δεν μπορεί- τα ρεπορτάζ των τηλεοπτικών σταθμών για την τραγωδία με τη συντριβή του αεροπλάνου στις γαλλικές Άλπεις.

iefimerida.gr

 

Portal Team

Συντάκτης: Portal Team

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*


Σχετικές ειδήσεις