Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018, 05:50

«ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ» & «ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ»: Μαζί τα δύο «αδέλφια» στην Καβάλα!

Photo by: Tasos Argyros


Ένα μοναδικό υπερθέαμα το βράδυ του Σαββάτου είχαμε την ευκαιρία και την τύχη να απολαύσουμε στο λιμάνι μας. Αφού βρισκόμασταν μια ανάσα, μιας ιστορικής συνάντησης .
Τα δύο made in Greece »αδελφάκια» κατά κόσμον ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ & ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ συναντήθηκαν για πρώτη φορά στην Καβάλα. Η συγκεκριμένη νύχτα θα μπορούσε να θεωρηθεί ιδιαίτερα ιστορική αφού τα αδελφά πλοία δεν έχουν συναντηθεί ποτέ ξανά παρά μόνο στο λιμάνι του Πειραιά.
Με απίστευτα κορναρίσματα από τους πλοιάρχους των δύο πλοίων και με μία εντυπωσιακή δεξιόστροφη μανούβρα , το ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ χαιρετήθηκε με το ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ και κατόπιν το πρώτο έδεσε με ασφάλεια στο ντοκ 5 του λιμανιού μας. Εμείς ήμασταν εκεί για να απαθανατίσουμε αυτή τη μεγάλη και ιστορική συνάντηση των δύο διαμαντιών της ελληνικής ακτοπλοΐας.

Το Νήσος Χίος από τις 5/2/18 μέχρι και τις 30/3/18 θα πάρει την θέση του Νήσος Μύκονος όπου το δεύτερο με την σειρά του θα πάει για τον ετήσιο δεξαμενισμό.

Στην Θέση του Νήσος Χίος θα μπει το ΕΞΠΡΕΣ ΠΗΓΑΣΟΣ όπου πρόσφατα είχε σταματήσει για τον προγραμματισμένο του δεξαμενισμό.

 

πηγή: Kavala Port News

Simos Michaloglou

Συντάκτης: Simos Michaloglou

Administrator

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*


Σχετικές ειδήσεις