Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018, 04:51

«ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ»: Κέρδισε το στοίχημα στην Παροναξία και αποχαιρέτησε τη γραμμή

Photo by: Simos Michaloglou


Πραγματοποίησε χθες το τελευταίο του δρομολόγιο από τη Σαντορίνη για Νάξο, Πάρο και Πειραιά, το μεγαλύτερο Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο που έχει μπει ποτέ στη γραμμή, κερδίζοντας το στοίχημα που είχε τεθεί με τη δρομολόγησή του και φτιάχνοντας το δικό του κοινό στη γραμμή που εξυπηρέτησε τόσους μήνες.

Το πλοίο της HELLENIC SEAWAYS όπως έχουμε ξαναπεί πέτυχε για 3 σημαντικούς λόγους: 1) Το πολύ έμπειρο Πλήρωμα Γέφυρας και ειδικότερα τον Πλοίαρχο κ. Γιώργο Αρβανίτη που τα «έβγαλε πέρα» με τους δύσκολους καιρούς στο δύσκολο λιμάνι της Νάξου, 2) τις ώρες αναχωρήσεων από το λιμάνι του Πειραιά και της Σαντορίνης, όπου βόλεψε πάρα πολύ τους ξένους τουρίστες και 3) τις παροχές υψηλού επιπέδου του πλοίου τόσο για τους επιβάτες – τουρίστες, όσο και για τους οδηγούς των φορτηγών.

Το πλοίο πρόκειται να πραγματοποιήσει τον ετήσιο δεξαμενισμό του στη μεγάλη πλωτή δεξαμενή του ΟΛΠ στο Πέραμα, από τις 12 έως τις 23 Οκτωβρίου.

Κατόπιν από τις αρχές Νοεμβρίου αναμένεται να το ξαναδούμε στη γνώριμη πρώτη γραμμή του ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΧΙΟΣ – ΜΥΤΙΛΗΝΗ.

 

Η ομάδα του arxipelagos.com είχε την ευκαιρία να σας παρουσιάσει το πλοίο μέσα από ένα εκτενές αφιέρωμα, το οποίο μπορείτε να δείτε ΕΔΩ:

 

 

Simos Michaloglou

Συντάκτης: Simos Michaloglou

Administrator

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*