Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018, 01:48

Ν. ΤΑΒΟΥΛΑΡΗΣ : ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑΟ κ. Ν. Ταβουλάρης διαψεύδει με δηλώσεις του στο Capital.gr τη φημολογία ότι προτίθεται να βάλει «λουκέτο» στα ναυπηγεία Ελευσίνας και Νεώριο Σύρου.

Η πληροφορία κάνει τις τελευταίες ώρες τον κύκλο της αγοράς με αφορμή μια επιστολή συμπαράστασης που έστειλε ο ίδιος ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος των Ναυπηγείων στους περίπου 1.000 εργαζόμενους του ομίλου, που παραμένουν απλήρωτοι εδώ και μήνες λόγω των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων στα ναυπηγεία.

Στην επιστολή του ο επιχειρηματίας ζητά «συγνώμη» από το προσωπικό των Ναυπηγείων επειδή δεν είναι σε θέση να καταβάλλει τους μισθούς, και αφήνει αιχμές για την έλλειψη ρευστότητας της εταιρείας στα αρμόδια υπουργεία Άμυνας και Ανάπτυξης.

Μιλώντας στο Capital.gr ο κ. Νίκος Ταβουλάρης λέει ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση εκ μέρους του να κλείσει τα ναυπηγεία, σχολιάζει ωστόσο πως αν είναι κάποτε να κλείσουν τα Ναυπηγεία, «θα τα κλείσουν άλλοι».

Ο όμιλος διεκδικεί μεταξύ άλλων από το δημόσιο πληρωμές της τάξης των 12,7 εκατ. ευρώ, από εργασίες που είχε εκτελέσει για την κατασκευή δύο πυραυλάκατων Super B, τις οποίες είχες αναλάβει με συμβάσεις του 2006 και 2007.

Portal Team

Συντάκτης: Portal Team

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*


Σχετικές ειδήσεις