Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018, 09:46

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ 3 ΘΕΣΕΩΝ ΠΛΟΗΓΩΝ

Photo by: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ Cpt. ΦΩΤΗΣ ΛΑΜΠΡΙΝΟΣ © arxipelagos.com


Οι εξετάσεις για την πρόσληψη Πλοηγών για τις θέσεις της Θεσσαλονίκης, της Καβάλας και της Σύρου, πραγματοποιήθηκαν από τις 20 έως τις 24 Φεβρουαρίου. Να θυμίσουμε πως οι εξετάσεις είχαν ήδη πραγματοποιηθεί στις 20/12/2016 αλλά ακυρώθηκαν στις 6/2/2017 με υπουργική απόφαση, λόγω συγγένειας του Προέδρου της επιτροπής με επιλαχόντα.

Από την επανάληψη των εξετάσεων ο Καπετάν Φώτης Λαμπρινός, τον οποίο γνωρίσαμε στο αφιέρωμα μας στο "ΝΕΑΡΧΟΣ", αναδείχθηκε πρώτος, καταλαμβάνοντας τη θέση του Πλοηγού για το λιμάνι της Θεσσαλονίκης.
Να τονίσουμε πως ο Cpt Φώτης είχε επιτύχει και στις ακυρωθείσες εξετάσεις, οπότε δικαιώθηκε διπλά με την δεύτερη επιτυχία του!

Τη δεύτερη θέση, για την πλοηγική υπηρεσία του λιμανιού της Καβάλας κατέλαβε ο Cpt Στέργιος Μαυρίδης, ο οποίος προέρχεται από τη μεγάλη εταιρεία φορτηγών πλοίων του Καρρά.

Την τρίτη θέση Πλοηγού, για το λιμάνι της Σύρου, κατέλαβε ο Cpt Λεωνίδας Πανόπουλος, ο οποίος προέρχεται από το χώρο των κρουαζιερόπλοιων, καθώς εργαζόταν στα πλοία του Λούη, νυν Celestyal Cruises.

Για το arxipelagos.com
Σίμος Μιχάλογλου

 

 

 

 

Portal Team

Συντάκτης: Portal Team

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*


Σχετικές ειδήσεις