Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018, 09:19

Παραμένει στη γραμμή ΧΙΟ – ΜΥΤΙΛΗΝΗ και τη νέα θερινή περίοδο το «ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ» – Μένει Ιταλία το «ΑΡΙΑΔΝΗ» !!!

Photo by: Simos Michaloglou


Μετά από ένα ιδιαίτερα επιτυχημένο πέρασμα από την απαιτητική γραμμή της Παροναξίας την περασμένη χρονιά, το «Βαρύ Πυροβολικό» του ΒΑ Αιγαίου επέστρεψε στη γραμμή που ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2016.

Το Ε/Γ-Ο/Γ «ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ» θα αναλάβει και φέτος τα δρομολόγια στη γραμμή ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΧΙΟΣ – ΜΥΤΙΛΗΝΗ, καθώς το πολύ πιο ευέλικτο «ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ» θα δρομολογηθεί στην Παροναξία, ενώ το άλλο εντυπωσιακό γιαπωνέζικο φέρυ, το «ΑΡΙΑΔΝΗ» όπως φαίνεται θα παρατείνει τη ναύλωσή του στην Ιταλία για όλη τη θερινή περίοδο.

Το βαρύ γιαπωνέζικο σκαρί του 1988 της HELLENIC SEAWAYS, θα πραγματοποιήσει τον ετήσιο δεξαμενισμό και την επισκευή του σε λίγες ημέρες, στη μεγάλη πλωτή δεξαμενή του ΟΛΠ στο Πέραμα, από τις 29 Ιανουαρίου έως τις 9 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η επισκευή θα είναι εκτεταμένη στη γάστρα του πλοίου και θα του προσθέσει μερικούς κόμβους στην ταχύτητα, έτσι ώστε η υπηρεσιακή να ξεπερνά του 21 κόμβους.

Στην ίδια όμως δεξαμενή αναμένεται να βρεθεί φέτος από τις 21 Φεβρουαρίου έως τις 6 Μαρτίου για δεξαμενισμό και επισκευή και το «ΑΡΙΑΔΝΗ», βάσει του προγράμματος δεξαμενισμών του ΟΛΠ, καθώς όπως φαίνεται θα εγκαταλείψει για λίγο καιρό τις δρομολογιακές του υποχρεώσεις στη γείτονα χώρα και θα επιστρέψει λίγο καιρό αργότερα.

 

Simos Michaloglou

Συντάκτης: Simos Michaloglou

Administrator

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*


Σχετικές ειδήσεις