Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018, 09:28

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ SPANOPOULOS GROUP (ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΦΩΤΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Photo by: Konstantinos Papadopoulos


Είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με τον κ. Απόστολο Ντάσιο, Διευθυντή των Νέων Ελληνικών Ναυπηγείων του Spanopoulos Group, με αφορμή την αναβάθμιση των δυνατοτήτων των εγκαταστάσεων αλλά και την αξιοσημείωτη ταυτόχρονη παρουσία πολλών σκαφών και πλοίων στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Ομίλου στα Αμπελάκια Σαλαμίνας.

 

-Κ. Απόστολε Ντάσιο πείτε μας δυο λόγια για τις νέες δυνατότητες των Νέων Ελληνικών Ναυπηγείων του Spanopoulos Group.

-Αναβαθμίζονται διαρκώς οι δυνατότητες των Νέων Ελληνικών Ναυπηγείων Σπανόπουλου. Έχοντας πλέον στη διάθεσή μας τα νέα τρέιλερ μεταφοράς βαρέων αντικειμένων, πολλαπλασιάζονται οι δυνατότητες διαθεσιμότητας χώρου και δεξαμενισμού στο ναυπηγείο. Προκειμένου να εξυπηρετήσουμε την αυξημένη ζήτηση για δεξαμενισμό πλοίων, τα ανελκύουμε στην πλωτή μας δεξαμενή και στη συνέχεια τα μεταφέρουμε στο χερσαίο χώρο του ναυπηγείου όπου και εκτελούνται οι εργασίες επισκευής και συντήρησης.

-Σε αυτή τη χρονική περίοδο πόσα σκάφη – πλοία εξυπηρετείτε ταυτόχρονα;

-Αυτή τη στιγμή στην πίστα του ναυπηγείου φιλοξενούνται 3 θαλαμηγοί και 1 φορτηγίδα, τα οποία είχαν ανελκυστεί στην πλωτή δεξαμενή κατά τις προηγούμενες ημέρες και μεταφέρθηκαν με τα τρέιλερ, ενώ ταυτόχρονα η δεξαμενή φιλοξενεί και ένα Ε/Γ-Ο/Γ για μερικές ημέρες. 

Επίσης στην πίστα του ναυπηγείου υπάρχουν και άλλα πλοία του ομίλου και άλλων πελατών τα οποία έχουν ανελκυστεί με travel lift. Τα νέα αυτά τρέιλερ έχουν δυνατότητα μεταφοράς πλοίων άνω των 100m μήκους και ανύψωσης περίπου 2000t εκτοπίσματος, με αυτόν τον τρόπο παρέχεται η δυνατότητα να εξυπηρετούμε αρκετά πλοία ταυτόχρονα και να γίνεται εφικτή η μακράς περιόδου παραμονή στη στεριά.

Αποστόλης Ντάσιος

Διευθυντής Νέων Ελληνικών Ναυπηγείων

 

Σας ευχαριστούμε θερμά!

Για το Arxipelagos.com

Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΒΙΝΤΕΟ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

 

 

SHIPYARD SPANOPOULOS GROUP PHOTO GALLERY

galaxy yacht trimaran

galaxy yacht trimaran

PANAGIA SKIADENI

Portal Team

Συντάκτης: Portal Team

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*


Σχετικές ειδήσεις