Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018, 02:20

ΠΕΜΠΤΗ 12 Νοέμβρη 2015 24ωρη ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ σε όλες τις κατηγορίες πλοίων από 00:01 έως 24:00ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

          Τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ – ΠΕΕΜΑΓΕΝ – ΠΕΠΡΝ και η ΠΕΣ/ΝΑΤ, χαιρετίζουν τους ναυτεργάτες, για την αποφασιστικότητα  και μαζική συμμετοχή στον  4ήμερο απεργιακό αγώνα.       

          Καμία εμπιστοσύνη στη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και όσα λέει ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας. Με τους εφοπλιστές, την ΕΕ και το ΔΝΤ, προωθούν σαρωτικά αντιλαϊκά μέτρα, κατάργηση των ΣΣΕ, αλλαγή των εργασιακών σχέσεων, μείωση των οργανικών συνθέσεων, ισοπέδωση της κοινωνικής ασφάλισης, φοροεπιδρομή, νέες δραματικές περικοπές στους ναυτεργάτες και γενικότερα στα λαϊκά στρώματα..

          Όλες μας οι δυνάμεις στην οργάνωση, την ανάπτυξη πολύμορφων αγώνων, ώστε στις 12 Νοέμβρη μαζικά – μαχητικά οι ναυτεργάτες να συμμετέχουν στην Πανεργατική Πανελλαδική Απεργία και την προοπτική κλιμάκωσης της, για την διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μας.

          Όλοι οι ναυτεργάτες να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους, συγκροτώντας επιτροπές αγώνα, με την συμμετοχή όλων των ειδικοτήτων, Καταστρώματος, Μηχανής και Γενικών Υπηρεσιών.

          Προχωράμε με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας, στη δύναμη της ταξικής πάλης, που αποτελεί την κινητήρια δύναμη, για να κατακτήσουν οι εργαζόμενοι όλα όσα παράγουν και να τα χρησιμοποιήσουν για την ευημερία του λαού.

           

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ   ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ   ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΩΝ

στις 12 Νοέμβρη στην Πλατεία Καραϊσκάκη στις 05:30 το πρωί

 

ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

 

  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ
  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΣ Ε.Ν. «Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ»
  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΓΕΙΡΩΝ Ε.Ν.
  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΡΥΜΟΥΛΚΩΝ – ΝΑΥΓΟΣΩΣΤΙΚΩΝ
  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΝΑΤ

 

 

Portal Team

Συντάκτης: Portal Team

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*


Σχετικές ειδήσεις