Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018, 01:53

Πραγματοποιήθηκε στο «HELLAS LIBERTY» το «1st Collision Forum»Μία υπέροχη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Τετάρτη 8 Νοεμβρίου, στον εκθεσιακό χώρο του πλωτού μουσείου «HELLAS LIBERTY», από τους αντιπροσώπους του Nautical Institute της Αγγλίας στην Ελλάδα, με τίτλο «1st Collision Forum».

Φωτογραφία του Simos Michaloglou.

To Ελληνικό Παράρτημα αποτελεί τον συνδετικό κρίκο με τον διεθνή οργανισμό του Nautical Institute που εδρεύει στην Αγγλία. Στις δραστηριότητές του συγκαταλέγονται η διοργάνωση ημερίδων και ομιλιών σε Α.Ε.Ν. και εκπαιδευτικά ιδρύματα , η συζήτηση σχετικά με ναυτιλιακά θέματα που απασχολούν τη ναυτική και ναυτιλιακή κοινότητα και η συλλογική αντιμετώπιση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα Ελληνικά μέλη του Ινστιτούτου.

Φωτογραφία του Simos Michaloglou.

Αξιότιμοι εκπρόσωποι της ναυτικής κοινότητας ανέπτυξαν θέματα όπως :

-ColRegs  (θέματα ΔΚΑΣ)

-Human Element   (o ανθρώπινος παράγοντας στην ναυτιλία)

-Captain’s Criminalization  (η «ποινικοποίηση» στον ναυτιλιακό χώρο)

με βασικούς ομιλητές τους : Cpt Χρυσόστομο Χρυσοστομίδη, Harry Gale, Cpt Malcolm MacKenzie, κ. Τζένη Παυλάκου, Cpt Στυλιανό Μπέλλα, Cpt Νίκο Ασλάνη και Cpt Απόστολο Κουντούρη, οι οποίοι καθήλωσαν τους καλεσμένους.

Φωτογραφία του Simos Michaloglou.Φωτογραφία του Simos Michaloglou.

 

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθούν και οι χορηγοί της εκδήλωσης, οι οποίοι δεν είναι άλλοι παρά εξέχουσες εταιρείες του ναυτιλιακού κλάδου και όχι μόνο:

Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Costamare Shipping Company, Cosmos, European Product Carriers Ltd., Seagull, STS Marine S.A., Stalis Shipping Agency, Telstar Nautical Publications, ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ, The Nautical Institute και IMC Group P.C.

 

Φωτογραφία του Simos Michaloglou.

Φωτογραφία του Simos Michaloglou.

Φωτογραφία του Simos Michaloglou.

Φωτογραφία του Simos Michaloglou.

 

Simos Michaloglou

Συντάκτης: Simos Michaloglou

Administrator

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*


Σχετικές ειδήσεις