Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018, 04:03

Σταματούν τα δρομολόγια του ΑΡΤΕΜΙΣ στις 6 Νοεμβρίου

Photo by: Simos Michaloglou


«Ο χειμώνας έρχεται» είναι η πιο γνωστή ατάκα της δημοφιλούς σειράς Game of Thrones (για τους… μυημένους ο χειμώνας ήρθε ήδη), αλλά αυτό το ξέρουν καλύτερα από όλους οι κάτοικοι των Κυκλάδων…

Το καλοκαίρι δεκάδες πλοία προσεγγίζουν τα νησιά, ωστόσο από το φθινόπωρο και ιδιαίτερα τον χειμώνα λιγοστεύουν δραματικά.

Από αυτή την συνηθισμένη εξέλιξη δεν μπορούσαν να αποτελέσουν εξαίρεση και τα ενδοκυκλαδικά δρομολόγια, καθώς από την προσεχή Δευτέρα 6 Νοεμβρίου και για κάτι παραπάνω από ένα μήνα η διασύνδεση των Κυκλάδων θα γίνεται μόνο με ένα πλοίο.

Το ΑΡΤΕΜΙΣ της Hellenic Seaways αναμένεται να πραγματοποιήσει την ετήσια ακινησία του και θα επανέλθει στα δρομολόγια στις 9 Δεκεμβρίου, όπως φαίνεται και στην ιστοσελίδα της εταιρείας (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Την ετήσια ακινησία του πλοίου επιβεβαίωσε και η εταιρεία σε επικοινωνία του Cyclades24 με στελέχη της, χωρίς ωστόσο να δοθεί σαφής απάντηση στον αν θα υπάρξει πλοίο που θα αντικαταστήσει το ΑΡΤΕΜΙΣ, με πιθανότερο σενάριο να μην γίνει κάτι τέτοιο.

Έτσι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, από την προσεχή Δευτέρα τα ενδοκυκλαδικά δρομολόγια θα πραγματοποιούνται μόνο με ένα πλοίο, το AQUA JEWEL της Sea Jets.

 

πηγή: Cyclades24.gr

Simos Michaloglou

Συντάκτης: Simos Michaloglou

Administrator

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*


Σχετικές ειδήσεις