Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018, 02:36

Στην Τήνο με το ΑΡΙΑΔΝΗ – Μανούβρα από τον cpt Διαμαντή Παπαγεωργίου!Σάββατο 29 Ιουνίου 2013. Το ρολόι δείχνει 16:00 το απόγευμα όταν και η Τήνος ξυπνάει από την μπουρού ενός βαποριού. Κανείς δεν είχε ξανακούσει τέτοιο σφύριγμα. Μικροί και μεγάλοι βρέθηκαν στο λιμάνι για να το δουν από κοντά.

Το ΑΡΙΑΔΝΗ μόλις έφτασε από Μυτιλήνη και Χίο. Ο cpt Διαμαντής Παπαγεωργίου στα χειριστήρια. Η μανούβρα ξεκινάει. 196 μέτρα λαμαρίνας κινούνται αριστερόστροφα σε ένα από τα πιο επικίνδυνα λιμάνια της Ελλάδας! Δέος και θαυμασμός από όλους! Το ΑΡΙΑΔΝΗ έγινε το μεγαλύτερο πλοίο που μπήκε στην Τήνο και με αριστερόστροφη μανούβρα κιόλας!


Το παρών έδωσαν και όλοι οι καραβολάτρες της Τήνου

Έκπληκτοι παρακολουθούσαμε την μανούβρα. Η πλώρη έξυνε τον ντόκο ενώ η πρύμη τάραζε τα νερά του λιμανιού με το προσανάποδα! Σε χρόνο ρεκόρ ο καταπέλτης πάτησε στο ντόκο και ξεκίνησε η αποβίβαση των επιβατών.

Το ARXIPELAGOS.COM βρέθηκε στην γέφυρα του πλοίου με τον πλοίαρχο και κατέγραψε τις σκηνές που κόβουν την ανάσα. Ευχαριστούμε πολύ την HELLENIC SEAWAYS και τον κ. Αντώνιο Αγαπητό, Α’ Αντιπρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της εταιρείας για την δυνατότητα που μας δόθηκε να καταγράψουμε τις μοναδικές αυτές στιγμές από την Τήνο στον φακό του ARXIPELAGOS.COM

Το ταξίδι στο arxipelagos δεν σταματάει ποτέ!

Για το arxipelagos.com

Νίκος Δημητριάδης

 

 

Portal Team

Συντάκτης: Portal Team

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*


Σχετικές ειδήσεις