Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018, 03:29

Στο Πέραμα και το «SUPERFAST XII»Χθες το πρωί έδεσε στη Ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του Περάματος και το Ε/Γ-Ο/Γ SUPERFAST XII, το οποίο ολοκλήρωσε τα δρομολόγιά του στη γραμμή των Δωδεκανήσων με το τελευταίο της Παρασκευής 17 Νοεμβρίου, από τη Ρόδο για την Κω και τον Πειραιά.

Μάλιστα αξίζει να αναφέρουμε ότι στο λιμάνι της Κω, αρκετοί τράκτορες φορτηγών επιφύλαξαν τιμητικό αποχαιρετισμό με κορναρίσματα στο βαπόρι κατά την αναχώρησή του, καθώς όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει υπάρχει η πιθανότητα να μην το ξαναδούμε να ταξιδεύει σε γραμμές του Αιγαίου, πριν παραδοθεί στη νέα του εταιρεία.

Το πανέμορφο γερμανικό σκαρί του 2002, πλέον θα πραγματοποιήσει την ετήσια ακινησία του, ενώ υπάρχει ενδεχόμενο δεξαμενισμού του μέσα στις επόμενες ημέρες.

Φωτογραφία του Simos Michaloglou.

Πριν παραδοθεί στην εταιρεία του E. Grimaldi με τη νέα χρονιά, πρόκειται να πραγματοποιήσει για λίγο καιρό δρομολόγια στη γραμμή ΠΑΤΡΑ – ΑΝΚΟΝΑ, αντικαθιστώντας πλοία της SUPERFAST FERRIES που θα πραγματοποιήσουν την ετήσια ακινησία τους, μια γραμμή γνώριμη για το πλοίο καθώς σε αυτή ξεκίνησε για πρώτη φορά τα ταξίδια του στην Ελλάδα τον Οκτώβριο του 2002.

Μάθετε περισσότερα για το SUPEFAST XII, στο αφιέρωμα – παρουσίαση που πραγματοποίησε το arxipelagos.com το καλοκαίρι του 2012, το οποίο μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

 

 

Simos Michaloglou

Συντάκτης: Simos Michaloglou

Administrator

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*


Σχετικές ειδήσεις