Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019, 12:42

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Cpt ΚΩΣΤΑΣ ΒΕΛΕΤΑΚΟΣ, ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ «COSMOS»Το arxipelagos.com συναντά για ακόμη μία φορά τον Cpt Κώστα Βελετάκο, 3 χρόνια μετά, στο πλέον αναγεννημένο τουριστικό καράβι της ημερήσιας κρουαζιέρας «COSMOS», της EVERMORE CRUISES.

Το «COSMOS» δεν είναι άλλο από το "πάλαι ποτέ" θρυλικό «ΜΥΚΗΝΑΙ» του Αργοσαρωνικού, στο οποίο είχαμε κάνει αφιέρωμα ως «AEGEAN GLORY» το 2014.

Πλήρως αναγεννημένο και ανανεωμένο, δίνει την εντύπωση στον επιβάτη πως πρόκειται για ένα εντελώς νέο πλοίο, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό του.

Με 2 μπαταριστές μηχανές, μονοτίμονο και χωρίς προπελάκι, το "COSMOS" αν και ανανεωμένο, "κουβαλά" τις δυσκολίες του στη μανούβρα στα δύσκολα λιμάνια των νησιών του Αργοσαρωνικού, από τη γέννησή του.
Χάρις στην ικανότητα του Καπετάνιου του Cpt Κώστα Βελετάκου, που γνωρίζει τα "χούγια" του πολύ καλά, από την πρώτη του θητεία στο πλοίο το 2014, κάνει όλες τις δυσκολίες να εξαφανίζονται και να φαίνεται η μανούβρα για τον απλό κόσμο μια εύκολη υπόθεση και με πολύ καλούς χρόνους.


Συνέντευξη: Σίμος Μιχάλογλου
Κάμερα: Λίνα Ζαφείρη
Μοντάζ: Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος
Φωτογραφίες: Κώστας Σαρλής

Copyright Μάϊος 2017

 

Portal Team

Συντάκτης: Portal Team

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*