Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018, 02:27

Τα κοινά γενέθλια πλοίου – Πλοιάρχου και η τούρτα «χειριστήρια»!!!Διπλή είναι η γιορτή σήμερα για το Ε/Γ-Ο/Γ «ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ» της HELLENIC SEAWAYS, καθώς σαν σήμερα πριν από 12 χρόνια ξεκίνησε το πρώτο του εμπορικό ταξίδι από το λιμάνι του Πειραιά για τη Χίο και τη Μυτιλήνη.

Όμως μαζί με το πλοίο σήμερα έχει γενέθλια και ο Πλοίαρχος του, Cpt Βαγγέλης Αράθυμος και έτσι η ζωή τους έχει «δέσει» μαζί, να διανύουν κοινή πορεία και να γράφουν ιστορία στα σύγχρονα ακτοπλοϊκά δρώμενα.

Το Πλήρωμα του πλοίου, του πρόσφερε μια μοναδική τούρτα γενεθλίων – έκπληξη, η οποία είναι πιστό αντίγραφο των χειριστηρίων του πλοίου!

 

Φωτογραφία του Simos Michaloglou.    Φωτογραφία του Simos Michaloglou.

 

Ο Καπετάν Βαγγέλης κατάγεται από την πανέμορφη Τήνο (Δείτε την κοινή συνέντευξη του με τον Cpt Στέλιο Καρβέλη ΕΔΩ) και στο μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του βρίσκεται στο «ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ», το οποίο αποτελεί πλοίο-πρότυπο καθώς είναι υπερσύγχρονο και ταχύτατο, ενώ παρέχει πλούσιες ανέσεις στους επιβάτες του στη γραμμή ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΣΥΡΟΣ-ΜΥΚΟΝΟΣ-ΕΥΔΗΛΟΣ-ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ και μια φορά την εβδομάδα προσεγγίζει τα λιμάνια της Χίου, Μυτιλήνης, Λήμνου και Καβάλας.

Είναι ένα από τα λίγα καμάρια της ελληνικής ακτοπλοΐας, καθώς ναυπηγήθηκε από ελληνικά χέρια το 2005 στα ιστορικά Ναυπηγεία του Σκαραμαγκά.

Δείτε ΕΔΩ ένα πλούσιο αφιέρωμα στο «ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ», που πραγματοποίησε το arxipelagos.com το καλοκαίρι του 2014.

Ευχόμαστε καλά ταξίδια και μακροημέρευση στο πλοίο και στο Πλήρωμά του στον Καπετάν Βαγγέλη να είναι χιλιόχρονος με υγεία και να έχει πάντοτε καλά ταξίδια σε ήρεμες θάλασσες!!!

 

Φωτογραφία του Simos Michaloglou.

Φωτογραφία του Simos Michaloglou.

Φωτογραφία του Simos Michaloglou.

Φωτογραφία του Simos Michaloglou.

 

 

 

Simos Michaloglou

Συντάκτης: Simos Michaloglou

Administrator

Ένα Σχόλιο στο Τα κοινά γενέθλια πλοίου – Πλοιάρχου και η τούρτα «χειριστήρια»!!!

  1. Ο/Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΙΝΕΣΑΚΗΣ λέει:

    XRONIA ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΠΕΤΑΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΝΑΣΑΙ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΝΑ ΔΑΜΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*


Σχετικές ειδήσεις