Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018, 03:56

Το χειμερινό πρόγραμμα 2015 της Ryanair για τη Σαντορίνη

Photo by: ryanair


Η Ryanair, ανακοίνωσε το χειμερινό πρόγραμμα Σαντορίνης για το 2015, με αυξημένες πτήσεις προς την Αθήνα, συμβάλλοντας στην μεταφορά περισσότερων από 140,000 επιβατών ανά έτος και στην στήριξη 140* “παράπλευρων” θέσεων εργασίας στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης.

Το χειμερινό πρόγραμμα της Ryanair για την Σαντορίνη, θα προσφέρει το 2015:

 

Περισσότερες πτήσεις προς Αθήνα ( από 1 σε 2 καθημερινές)
140,000 πελάτες ανά έτος
140 * “παράπλευρες” θέσεις εργασίας ανά έτος

Οι Έλληνες πελάτες και επισκέπτες μπορούνε πλέον να επιλέξουνε ανάμεσα σε 2 καθημερινές πτήσεις τον χειμώνα από την Σαντορίνη προς την Αθήνα και παράλληλα να επωφεληθούν από τις αριθμημένες θέσεις, δεύτερη δωρεάν χειραποσκευή, μειωμένες χρεώσεις, νέα ιστοσελίδα και ολοκαίνουργια εφαρμογή με ηλεκτρονικές κάρτες επιβίβασης για κινητά, καθώς και από τις υπηρεσίες Family Extra και Business Plus που καθιστούν την Ryanair ως την ιδανική επιλογή για οικογένειες, επαγγελματίες και ταξιδιώτες αναψυχής.

Η Ryanair γιόρτασε την ανακοίνωση του χειμερινού προγράμματος Σαντορίνης  για το 2015 με αυξημένες πτήσεις προς την Αθήνα, απελευθερώνοντας θέσεις προς κράτηση σε τιμές που ξεκινούν από 30.99 € από την Σαντορίνη προς την Αθήνα για ταξίδια τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο. Οι συγκεκριμένοι χαμηλοί ναύλοι θα είναι διαθέσιμοι προς κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (4 Μαίου).

Ο διευθυντής marketing και πωλήσεων της Ryanair για την Ελλάδα, John Alborante δήλωσε:

“ H Ryanair είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το χειμερινό πρόγραμμα Σαντορίνης για το 2015, με 2 καθημερινές πτήσεις προς την Αθήνα. Το 2015, η Ryanair θα μεταφέρει πάνω από 140,000 πελάτες και θα στηρίξει

140* παράπλευρες θέσεις εργασίας στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης..

Για να γιορτάσουμε την ανακοίνωση του χειμερινού προγράμματος της Σαντορίνης για το 2015, απελευθερώνουμε θέσεις προς πώληση από 30.99 € από Σαντορίνη προς Αθήνα για ταξίδια τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο, διαθέσιμες προς κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας ( 4 Μαΐου). Καθώς οι συγκεκριμένοι χαμηλοί ναύλοι θα εξαντληθούν σύντομα, οι πελάτες μας θα πρέπει να συνδεθούν στην ιστοσελίδα www.ryanair.com ώστε να μην χάσουν την ευκαιρία.”.

*Συμφώνα με έρευνα της ACI, κάθε 1 εκ. επιβάτες στηρίζουνε 1,000 παράπλευρες θέσεις εργασίας στα διεθνή αεροδρόμια

airnews.gr

 

Portal Team

Συντάκτης: Portal Team

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*


Σχετικές ειδήσεις