Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018, 02:09

Το 48ωρο του ΘΩΡΗΚΤΟΥ ΑΒΕΡΩΦ στο Αιγαίο! Πότε για που και γιατί αποπλέει!

Photo by: Apostolos Micharikopoulos


Η απόφαση είναι οριστική, το εγχείρημα δύσκολο μεν αλλά ενδιαφέρον. Το ΘΩΡΗΚΤΟ ΑΒΕΡΩΦ θα αποπλεύσει μετά τα μέσα Οκτωβρίου! Προορισμός το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, όπου θα παραμείνει για περίπου ένα μήνα!

Το σχέδιο πλεύσης έχει γίνει και ήδη έχουν αρχίσει να “βγαίνουν” σήματα για το πλήρωμα του ΘΩΡΗΚΤΟΥ ΑΒΕΡΩΦ, το οποίο βεβαίως θα ρυμουλκηθεί. Ωστόσο επί του ΘΩΡΗΚΤΟΥ ΑΒΕΡΩΦ θα υπάρχει πλήρωμα 60 ανδρών και γυναικών που δεν θα ΄ναι “διακοσμητικό”. Κάθε άλλο…Ένα τέτοιο ταξίδι χρειάζεται προσοχή και οι ειδικότητες του πληρώματος έχουν να κάνουν με την αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος προκύψει.

Το ταξίδι θα διαρκέσει δυο μέρες. 50 ώρες για την ακριβεία, λένε οι υπολογισμοί που έχουν γίνει. Το ΘΩΡΗΚΤΟ ΑΒΕΡΩΦ θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου. Αυτή ήταν η αφορμή για να αποφασιστεί από την ηγεσία του ΥΠΕΘΑ ο πλους για τη Θεσσαλονίκη. Στη συνέχεια αποφασίστηκε η παραμονή του ΘΩΡΗΚΤΟΥ ΑΒΕΡΩΦ για ένα μήνα στη Θεσσαλονίκη, για να μπορέσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι πολίτες να το επισκεφθούν.

 

πηγή: militaire.gr

Simos Michaloglou

Συντάκτης: Simos Michaloglou

Administrator

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*


Σχετικές ειδήσεις