Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018, 07:22

Το arxipelagos.com στο Sea Tourist Forum 2017 «POSIDONIA» !Το arxipelagos.com πάντα κοντά στη θάλασσα, τη ναυτιλία και στους ανθρώπους της, έδωσε το "παρών" στη Συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στο Ε/Γ-Ο/Γ «ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ» της HELLENIC SEAWAYS, για το φετινό διεθνές συνέδριο Sea Tourist Forum "THE POSIDONIA", που θα διεξαχθεί στις 23-24 Μαΐου 2017!

Με φωτογραφίες και βίντεο, το arxipelagos.com ήταν ο μοναδικός ναυτιλιακός ιστότοπος που παρευρέθηκε στην εκδήλωση με κάμερα, ώστε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση με πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό!

Την εκδήλωση άνοιξε με την ομιλία του ο κ. Θεόδωρος Βώκος, Εκτελεστικός Διευθυντής Εκθέσεις Ποσειδώνια ΑΕ, ο οποίος έκανε και το καλωσόρισμα στην εκδήλωση.

Ακουλούθησε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος, μεταξύ άλλων, εξήρε τις νέες προσπάθειες που γίνονται στο χώρο της Ναυτιλίας και της Κρουαζιέρας.
Δείτε περισσότερα από την ομιλία του στο βίντεο που ακολουθεί από το Αρχιπέλαγος.

Στη συνέχεια μίλησε ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ναυτικού Επιμελητηρίου, κ. Γιώργος Πατέρας.

Ο κ. Θεόδωρος Κόντες, Πρόεδρος της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων και Φορέων Ναυτιλίας, στο χαιρετισμό του τόνισε τη σημασία που έχουν οι επενδύσεις στην Κρουαζιέρα καθώς και την ανάγκη νέων σύγχρονων υποδομών στα κεντρικά και περιφερειακά λιμάνια, προκειμένου να μπορούν να υποδεχθούν τα μεγάλα κρουαζιερόπλοια. Δείτε περισσότερα από το βίντεο με την ομιλία του Προέδρου από το arxipelagos.com.

Στη συνέχεια χαιρετισμό απηύθυνε ο κ. Αντώνης Στελλιάτος, Πρόεδρος της Ένωσης Πλοιοκτητών Σκαφών Τουρισμού, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι αν συνεργαστούν σωστά με κοινό σκοπό όλα τα εμπλεκόμενα με τον τουρισμό και τη θάλασσα Υπουργεία και Φορείς, τότε θα είναι μοναδική ευκαιρία να γίνει η χώρα παγκόσμιο κέντρο θαλάσσιου τουρισμού και yachting.( Δείτε και το βίντεο).

Το λόγο αμέσως μετά πήρε ο κ. Σταύρος Κατσικάδης, Πρόεδρος της Ένωσης Μαρίνων Ελλάδος. (Δείτε το σχετικό βίντεο)

 

Ακολούθησε ο κ. Θάνος Πάλλης, Γενικός Γραμματέας της MEDCRUISE, ο οποίος αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις που συμβαίνουν στα λιμάνια της Μεσογείου, που υποδέχονται κρουαζιερόπλοια.

Με το χαιρετισμό του έκλεισε τη Συνέντευξη Τύπου, ο κ. Αντώνης Αγαπητός, Διευθύνων Σύμβουλος της HELLENIC SEAWAYS, ο οποίος εξήρε το θεσμό "POSIDONIA", αναλύοντας τα οφέλη της έκθεσης για τη χώρα και τον τουρισμό της, ενώ αναφέρθηκε και στο τελευταίο απόκτημα του στόλου της HELLENIC SEAWAYS, Ε/Γ-Ο/Γ «ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ», το οποίο φιλοξενεί φέτος την εκδήλωση της Συνέντευξης Τύπου του "POSIDONIA".

Την παρουσίαση των ομιλητών έκανε η κ. Άρτεμις Βαμβακοπούλου.

Να σημειώσουμε ακόμη την παρουσία των "Οικοδεσποτών", των δύο Πλοιάρχων του Ε/Γ-Ο/Γ «ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ», Cpt Γιώργου Αρβανίτη και Cpt Γιώργου Αυτιά, στους οποίους ευχόμαστε να έχουν πάντα καλά ταξίδια με το όμορφο και άνετο πλοίο τους!


Kάμερα: Σίμος Μιχάλογλου
Mοντάζ: Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος
Φωτο: Κώστας Σαρλής – Απόστολος Μιχαρικόπουλος

 

VIDEO

κ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΒΩΚΟΣ, ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ

 

κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

 

κ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΝΤΕΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

 

κ. ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΤΕΛΛΙΑΤΟΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

 

κ. ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΓΑΠΗΤΟΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ HELLENIC SEAWAYS 

PHOTO GALLERY

[metaslider id=25466]

Portal Team

Συντάκτης: Portal Team

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*


Σχετικές ειδήσεις