Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018, 07:16

Υδατοδρόμια: Επενδυτικό ενδιαφέρον για τον Αργοσαρωνικό και τα ΚύθηραΜεγάλο είναι το επενδυτικό ενδιαφέρον για την επέκταση των υδατοδρομίων στα νησιά του Αργοσαρωνικού. Στο πλαίσιο αυτό εκπρόσωποι των Ελληνικών υδατοδρομίων, και πιο συγκεκριμένα η κ. Ρεβέκα Γκόβα, ο κ. Πολυχρόνης Ροντογιάννης και ο κ. Φώτιος Χατζηανδρώνης, επισκέφθηκαν σήμερα τον Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Παναγιώτη Χατζηπέρο και τον ενημέρωσαν για τις εξελίξεις και το ενδιαφέρον τους να επενδύσουν στον τομέα αυτόν στα νησιά του Αργοσαρωνικού και στα Κύθηρα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε το μεγάλο ενδιαφέρον του για την ανάπτυξη αυτού του είδους της συγκοινωνίας, ιδιαίτερα λόγω του προβλήματος της μη επικοινωνίας των νησιών του Αργοσαρωνικού μεταξύ τους αλλά και με τα υπόλοιπα νησιά των Κυκλάδων.

Επίσης επεσήμανε ότι, λαμβάνοντας υπόψη την ανάπτυξη της κρουαζιέρας και την αύξηση των αφίξεων των κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι του Πειραιά καθώς και τις αρνητικές επιπτώσεις από την μεταφορά του αεροδρομίου του Ελληνικού στα Σπάτα, «τα υδατοδρόμια και τα υδροπλάνα θα αποτελέσουν ένα μέσο αύξησης της επισκεψιμότητας των νησιών της Π.Ε. Νήσων και θα συντελέσουν στην ανάκληση των απωλειών του τουριστικού προϊόντος».

Portal Team

Συντάκτης: Portal Team

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*


Σχετικές ειδήσεις