Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018, 04:25

3ος Κολυμβητικός Διάπλους «Θυμάμαι το Σαμίνα»Σας προσκαλούμε στις εκδηλώσεις του 3ου Κολυμβητικού Διάπλου «Θυμάμαι το Σαμίνα» που θα πραγματοποιηθούν στις 23.9.17 και 24.9.17.

Ο Κολυμβητικός Διάπλους «Θυμάμαι το Σαμίνα» είναι ένας φόρος τιμής στα θύματα, στους διασώστες και όσους βοήθησαν στο τραγικό αυτό γεγονός το οποίο συγκλόνισε όλους μας την νύχτα της 26ης Σεπτεμβρίου 2000.

Φωτογραφία του Simos Michaloglou.

Θα συμμετέχουν εκπρόσωποι του αθλητισμού όπως ο Σπύρος Γιαννιώτης (Ολυμπιονίκης) , ο Νίκος Γέμελος (Ομοσπονδιακός προπονητής ), ο Χρήστος Γαρέφης (Παγκόσμιος Πρωταθλητής και προπονητής τριάθλου) και οι καταξιωμένοι μαραθώνιοι και υπερμαραθώνιοι κολυμβητές σε Ελλάδα και εξωτερικό: Γιάννης Χατζήμπεης, Γιώργος Ματθάς, Τάσος Αγαθαγγέλου, Πολύζος Άρης (μαραθώνιας-ανοιχτής ) .

Επίσης έχουμε ζητήσει από τον Σύλλογο Επαγγελματιών Αλιέων Πάρου να συνοδέψει με τις βάρκες των ψαράδων μελών του τον κολυμβητικό διάπλου «Θυμάμαι το Σάμινα» στις 24.09.17.

Η φετινή εκδήλωση θα είναι σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την υποστήριξη τουΔήμου Πάρου, της AEGEAN AIRLINES, της HELLENIC SEAWAYS, της Safe Water Sports και της LIFEGUARD HELLAS .

 

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου

& Έπαρχος Π.Ε. Πάρου

Κωνσταντίνος Ν. Μπιζάς

 

Simos Michaloglou

Συντάκτης: Simos Michaloglou

Administrator

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*