Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018, 04:34

6 χρόνια Arxipelagos ! ! !Το αγαπημένο μας Arxipelagos έχει σήμερα γενέθλια, γιορτάζοντας τα 6 χρόνια ταξιδιού του στην ηλεκτρονική θάλασσα του ίντερνετ!

Χάρη στην αγάπη όλων εσάς, το Arxipelagos κατάφερε να φτάσει στις κορυφαίες ιστοσελίδες ενημέρωσης γύρω απ’ τα θέματα τόσο της ελληνικής, όσο και της διεθνούς ναυτιλιακής βιομηχανίας.

 

Μέσα απ’ την καθημερινή έγκαιρη κι έγκυρη ενημέρωση του portal, την πολύπλευρη θεματολογία του forum που απαριθμεί 3.000 μέλη, αλλά και την ισχυρή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το Arxipelagos καθιερώθηκε στη συνείδηση του καραβολάτρη, του ναυτικού, αλλά και του απλού αναγνώστη με αγάπη προς το υγρό στοιχείο.

Διαθέτοντας ένα πλούσιο φωτογραφικό αρχείο και μια ζηλευτή βιντεοθήκη, το Arxipelagos κατόρθωσε να αναδείξει άγνωστες πτυχές της ναυτιλίας μας και να φέρει ακόμη πιο κοντά στον αναγνώστη την αύρα της θάλασσας μέσα από μια σειρά αφιερωμάτων και αποκλειστικών συνεντεύξεων.

Αγαπητοί συνταξιδιώτες, το Arxipelagos δεν είναι μία ακόμη απρόσωπη ενημερωτική ιστοσελίδα, αλλά μια μεγάλη, δεμένη θαλασσινή οικογένεια! Το Arxipelagos με λίγα λόγια είστε όλοι εσείς!

Η ομάδα του Arxipelagos, υπόσχεται να συνεχίσει το όμορφο αυτό ταξίδι με ακόμη μεγαλύτερη δυναμική προβάλλοντας τη θάλασσα, τα πλοία και τους ανθρώπους της.

 

6 χρόνια Arxipelagos.com! Το ταξίδι δεν σταματά ούτε στιγμή….!

Portal Team

Συντάκτης: Portal Team

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*


Σχετικές ειδήσεις