Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018, 11:45

Adonia, Neoclassica & Pacific Eden αποχωρούν απ’ τον όμιλο Carnival!Η ανανέωση των εταιρειών του ομίλου Carnival προχωρά κανονικά αφού ήδη 3 πλοία μικρά και παλαιότερων κλάσεων πωλήθηκαν σε άλλες εταιρείες.
Πρώτη η Adonia η οποία επέστρεψε για μόλις ένα χρόνο στην P&O Cruises, μετά την απόφαση να λειτουργεί η Fathom Travel μερικές μόνο βδομάδες το χρόνο, πέρασε στην Azamara Club Cruises και σε λίγους μήνες θα ταξιδεύει ως Azamara Pursuit.
Πριν λίγες μέρες το Costa Neoclassica ολοκλήρωσε το τελευταίο πρόγραμμα της Costa στον Ινδικό και παραδόθηκε στη Bahamas Paradise Cruise Line που θα το δρομολογήσει στις Μπαχάμες ως Grand Classica.
Τρίτο και τελευταίο μέχρι στιγμής, το Pacific Eden αποχωρεί από την P&O Cruises Australia τον Απρίλιο του ’19 και αγοράστηκε απ’ τη βρετανική Cruise & Maritime Voyages που απέκτησε και το Pacific Pearl και ταξιδεύει σήμερα ως Columbus. Τη θέση του στην εταιρεία θα πάρει η Golden Princess.
Πληροφορίες θέλουν τον όμιλο Carnival να «διώχνει» διψήφιο αριθμό παλιών πλοίων απ’ όλες τις εταιρείες του, κάτι που σιγά σιγά επιβεβαιώνεται.

SOLstice

Συντάκτης: SOLstice

Administrator

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*