Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018, 09:31

AGIOS GEORGIOS – InteriorsΤαξιδεύοντας με το ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ στις Δυτικές Κυκλάδες, είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε ένα πλοίο που αποτελεί έναν αφανή ήρωα της ακτοπλοΐας μας, που μέσα στις όλες δυσκολίες του κλάδου, συνεχίζει να ταξιδεύει. Μοναχοβάπορο της εταιρείας που υπηρετεί το Αιγαίο από το 1992 και τις Δυτικές Κυκλάδες από το 2005, φέρει ένα δυνατό όνομα και ένα βαρύ ιστορικό.

Με την ευκαιρία λοιπόν αυτή, περάσαμε δεκάδες ώρες στα καταστρώματα και τους χώρους του πλοίου. Με τόνους της ώχρας, του μπορντώ και του μπλε, όλοι οι εσωτερικοί χώροι του πλοίου δημιουργούν ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον για τον επιβάτη. Στυλιστικά προσεγμένα, τα σαλόνια του πλοίου, προσφέρουν άνεση στον επιβάτη με αναπαυτικές πολυθρόνες και καναπέδες, ενώ οι καμπίνες δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα από άλλα πλοία της ηλικίας του, ακόμα και νεότερα.

Οι εξωτερικοί χώροι προσφέρουν επίσης ένα άνετο ταξίδι με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, με τραπεζάκια και καθίσματα, ενώ και σε αυτούς τους χώρους έχει δοθεί έμφαση στην διακόσμηση, με τους μπουλμέδες να είναι διακοσμημένοι καλύπτοντας έτσι το μονόχρωμο λευκό, δημιουργώντας μία πιο ευχάριστη διάθεση στον επιβάτη.

Μέσα από ένα βίντεο δεν μπορείς να περάσεις στον ακροατή την πραγματικότητα του ταξιδιού. Μπορείς όμως να περάσεις το συναίσθημα αυτού του ταξιδιού και νοητικά να βρεθούμε και εμείς εν πλω για Δυτικές Κυκλάδες. Με τον φακό του arxipelagos.com ξεκινάμε από Πειραιά.

Το ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ σαλπάρει. Ελάτε!

Για το arxipelagos.com

Νίκος Δημητριάδης

 

 

Portal Team

Συντάκτης: Portal Team

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*


Σχετικές ειδήσεις