Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018, 04:09

Η Celestyal Cruises επιβραβεύει έμπρακτα τη νέα γενιά πλοιάρχωνΥποτροφία ενός έτους σε σπουδαστή της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) Σύρου προσέφερε η Celestyal Cruises, στηρίζοντας τους νέους να ασχοληθούν με τον κλάδο της κρουαζιέρας, προσφέροντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία της.

Ειδικότερα, τη Δευτέρα 20 Απριλίου, η εταιρεία επιβράβευσε με χρηματική υποτροφία τον σπουδαστή Ανδρέα Φωτεινιά για τις εξαιρετικές ακαδημαϊκές επιδόσεις του. Παρουσία του καπ. Γεώργιου Κουμπενά, αντιπρόεδρου επιχειρήσεων, και του πλοιάρχου του Celestyal Olympia, καπ. Στάθη Ρωμαίο, ο σπουδαστής έλαβε δίπλωμα υποτροφίας ως ένδειξη αναγνώρισης των προσπαθειών του για το α’ εξάμηνο.

Η υποτροφία αυτή είναι σημαντική γιατί εκτός από τη χρηματική ενίσχυση των σπουδών του, ο υπότροφος θα έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει στα εκπαιδευτικά ταξίδια αποκτώντας πολύτιμη εμπειρία στον κλάδο της κρουαζιέρας, ενώ δίνεται και η ευκαιρία για μελλοντική ένταξη στο δυναμικό της εταιρείας.

Η Celestyal Cruises, η οποία δραστηριοποιείται εδώ και 30 χρόνια στον κλάδο της κρουαζιέρας και είναι η μοναδική εταιρεία που χρησιμοποιεί ως αφετηρία τα ελληνικά λιμάνια, στηρίζει εμπράκτως τους σπουδαστές της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Σύρου που επιθυμούν να σταδιοδρομήσουν στην κρουαζιέρα.

 

naftikachronika.gr

Portal Team

Συντάκτης: Portal Team

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*


Σχετικές ειδήσεις