Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018, 04:20

Celestyal Cruises_Press Release_Νέος Αντιπροέδρος Πωλήσεων ΕυρώπηςΗ Celestyal Cruises ανακοίνωσε το διορισμό του κ. Andrew Magowan στη θέση του Αντιπροέδρου Πωλήσεων Ευρώπης. Ο Andrew θα είναι υπεύθυνος για την εμπορική στρατηγική, την ανάπτυξη της παρουσίας της Celestyal Cruises και την διεύρυνση του δικτύου πωλήσεων της εταιρείας για την περιοχή της Ευρώπης, με ιδιαίτερη έμφαση στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο Νέος Αντιπρόεδρος Πωλήσεων της Celestyal_Andrew Magowan

Ο Νέος Αντιπρόεδρος Πωλήσεων της Celestyal_Andrew Magowan

Ο κος Magowan γίνεται μέλος του ανθρώπινου δυναμικού της Celestyal Cruises, διαθέτοντας 25 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της κρουαζιέρας, έχοντας συνεργαστεί προηγουμένως με όλες τις μεγάλες εταιρείες κρουαζιέρας, ταξιδιωτικούς πράκτορες και εμπορικούς συνεργάτες του κλάδου. Ανάμεσα στις προηγούμενες θέσεις του, έχει αναλάβει το ρόλο του Αντιπρόεδρου Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής για την εταιρεία Seabourn, καθώς και άλλες διευθυντικές θέσεις marketing και πωλήσεων σε εταιρείες του  κλάδου της κρουαζιέρας, συμπεριλαμβανομένων των NCL, Cunard Line, Swan Hellenic και SeaDream.

 

Ο ανάθεση καθηκόντων στον κο Magowan αποτελεί μέρος της συνεχιζόμενης στρατηγικής ανάπτυξης της Celestyal Cruises στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη, ενισχύοντας το ευρωπαϊκό δίκτυο πωλήσεων της εταιρείας.

 

Ο κ. Κυριάκος Αναστασιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises, δήλωσε: «Η εμπειρία του Andrew και οι εις βάθος γνώσεις του για τον τουριστικό κλάδο θα ενισχύσουν περαιτέρω το εμπορικό σήμα της Celestyal Cruises, ως εταιρεία κρουαζιέρας που εμβαθύνει στην ανάδειξη της τοπικής εμπειρίας τόσο στην Ελλάδα όσο και την Κούβα. Ο διορισμός του συνεπάγεται την ανάπτυξη για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ευρώπης και είμαστε ευτυχείς που τον έχουμε εντάξει στο δυναμικό μας, στο πλαίσιο των ευρύτερων αναπτυξιακών μας σχεδίων».

 

 

Portal Team

Συντάκτης: Portal Team

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*