Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019, 02:53

Cpt Γιάννης Βουτσελάκος-Πλοίαρχος «Tera Jet»: Από το καΐκι του παππού στο Τολό, στα μεγάλα ακτοπλοϊκά του Αιγαίου! (ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ)

Photo by: Simos Michaloglou


Λόγια μεστά και ζεστά, λόγια της «πλώρης» από έναν Καπετάνιο που από μωρό έγινε ένα με τη θάλασσα και έμαθε να την αγαπάει και να τη σέβεται, καθώς ψάρευε μαζί με τον αγαπημένο του παππού, με το ομώνυμο καΐκι «ΜΗΤΣΑΡΑΣ», ακούγοντας τις συμβουλές του και τα διδάγματα, πράγματα που του έμειναν αξίες και σημάδεψαν ολόκληρη τη ζωή του.

Το ίδιο έκανε και στα πρώτα του βήματα στη ναυτική του καριέρα.. έγινε «σφουγγάρι» και ρουφούσε καθετί από τους Πλοιάρχους – Δασκάλους του που είχε στο δρόμο του, προσπαθώντας να κρατάει τα καλά, κάτι από κάθε δάσκαλο του.

Ποτέ δεν θα ξεχάσει το καράβι της καρδιάς του «ΛΙΣΣΟΣ», στο οποίο έκανε και την πρώτη του μανούβρα, με δάσκαλο τον γνωστό και αγαπημένο Cpt Διαμαντή Παπαγεωργίου.
Ολόκληρη νύχτα της παραμονής δεν κοιμήθηκε από την αγωνία να τα πράξει όλα όπως πρέπει και η μανούβρα να γίνει στο δύσκολο λιμάνι της Χίου, όπως επιθυμούσε, γιατί κυνηγούσε τα δύσκολα, όπως και ο Δάσκαλός του Cpt Διαμαντής, τον οποίο όπως και τότε έτσι και σήμερα τον έβγαλε ασπροπρόσωπο!

Το άστρο του Καπετάν Γιάννη ήδη έχει λάμψει στην Ελληνική Ακτοπλοΐα και καθώς είναι αρκετά νέος στην ηλικία, περιμένουμε από αυτόν σπουδαία πράγματα και στο μέλλον.

Αυθόρμητος και ζεστός με πηγαίο χιούμορ και λατρεία για τον παππού, το γιο του και την οικογένεια του (αγαπάει και τον Παναθηναϊκό επίσης), ο Cpt Γιάννης μας ταξιδεύει στο Αρχιπέλαγος με το δικό του, μοναδικό τρόπο!

Καλά ταξίδια Καπετάνιε!

Συνέντευξη: Σίμος Μιχάλογλου
Μοντάζ: Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος

copyright Ιούνιος 2017

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΜΕ ΤΟ TERA JET

Portal Team

Συντάκτης: Portal Team

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*


Σχετικές ειδήσεις