Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018, 01:54

Cpt Γιώργος Αρβανίτης – Αριστερή μανούβρα στον Πειραιά

Photo by: Simos Michaloglou


Η κάμερα του arxipelagos.com βρέθηκε στη Γέφυρα του Ε/Γ-Ο/Γ «ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ» της HELLENIC SEAWAYS και «μαγνητοσκόπησε» μια όμορφη αριστερή μανούβρα μέσα στο λιμάνι του Πειραιά.

Ο λόγος που η μανούβρα είναι εντυπωσιακή είναι γιατί το βαρύ γιαπωνέζικο θηρίο «ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ» είναι εξωστρεφές όσον αφορά την κίνηση των ελίκων και αυτό κάνει ακόμη δυσκολότερη τη μανούβρα επειδή το καράβι δεν υπακούει στις συνήθεις κινήσεις από τα χειριστήρια, όπως συμβαίνει με τα περισσότερα πλοία της ακτοπλοΐας.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ – ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ

Έτσι στο βίντεο το βαπόρι αν και βαρύ και δύσκολο λόγω εξωστρέφειας, ο Πλοίαρχος Cpt Γιώργος Αρβανίτης περνά την πλώρη του μερικά μέτρα από το «ΚΝΩΣΣΟΣ ΠΑΛΑΣ» και κατόπιν ξεκινά το «ανάποδα».

Η συνέχεια επί της οθόνης!

 

Κάμερα: Σίμος Μιχάλογλου
Μοντάζ: Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος

Cpt Γιώργος Αρβανίτης – Αριστερή μανούβρα στον Πειραιά

copyright Αύγουστος 2017

 

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ: Στιγμές ταξιδιού…

Το νέο πλοίο του στόλου της HELLENIC SEAWAYS βάζει πλώρη για Χίο, Μυτιλήνη, Λήμνο και Θεσσαλονίκη και σας ταξιδεύει μέσα από τους φακούς του arxipelagos.com!

Τόσο οι εσωτερικοί όσο και οι εξωτερικοί χώροι του πλοίου, σε συνδυασμό με τη φιλοξενία και την ευγένεια του πληρώματος, μετατρέπουν το ταξίδι σε κάτι ξεχωριστό και μοναδικό. Οι στιγμές που ζήσαμε στο ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ θυμίζουν κρουαζιέρα.

Η συνέχεια επί της οθόνης…

 

ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ: Στιγμές ταξιδιού… Νο2

Το νέο πλοίο του στόλου της HELLENIC SEAWAYS βάζει πλώρη για Χίο, Μυτιλήνη, Λήμνο και Θεσσαλονίκη και σας ταξιδεύει μέσα από τους φακούς του arxipelagos.com! Συνεχίζουμε το ταξίδι μας με ένα ακόμη συναρπαστικό βίντεο σε στιγμές που μέσα στο ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ θυμίζουν κρουαζιέρα!

Η συνέχεια επί της οθόνης…

Portal Team

Συντάκτης: Portal Team

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*