Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018, 04:10

Cpt Γ. Αρβανίτης, Cpt Γ. Αυτιάς, Cpt Β. Παχωπός: Κοινή Συνέντευξη για την παρουσία του «ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ» στην Παροναξία – ΣαντορίνηΚοινή Συνέντευξη Απολογισμού της φετινής παρουσίας του Ε/Γ-Ο/Γ ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ της HELLENIC SEAWAYS στη γραμμή της Παροναξίας και της Σαντορίνης, παραχώρησαν στο arxipelagos.com οι δύο Πλοίαρχοι Cpt Γιώργος Αρβανίτης και Cpt Γιώργος Αυτιάς καθώς και ο Ύπαρχος Cpt Βασίλης Παχωπός.

Αναμφισβήτητα η δρομολόγηση του πλοίου φέτος στη συγκεκριμένη γραμμή των Κυκλάδων, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και ένα μεγάλο στοίχημα που έθεσε η εταιρεία προφανώς κερδήθηκε.

Δεδομένου και της δυσκολίας των λιμανιών, κυρίως της Νάξου, το «ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ» αποτελεί το μεγαλύτερο πλοίο που έχει μπει ποτέ στη γραμμή, ενώ ταυτόχρονα είναι βαρύ βαπόρι και δύσκολο στη μανούβρα, όντας μονοτίμονο και εξωστρεφές (αφορά τη φορά της κίνησης των ελίκων).

Όμως η Ναυτοσύνη των έμπειρων ανθρώπων της Γέφυρας και του υπόλοιπου Πληρώματος, έκανε τα δύσκολα να μοιάζουν εύκολα και έτσι το καράβι ανταποκρίθηκε άψογα στις υψηλές απαιτήσεις μιας ιδιαίτερα ανταγωνιστικής γραμμής, που παρουσιάζει τη μεγαλύτερη τουριστική κίνηση στην Ακτοπλοΐα.

Αξίζει να σημειωθεί ακόμη ότι με τα δύσκολα μελτέμια του φετινού Ιουλίου και Αυγούστου, το βαπόρι δεν έχασε ούτε μια προσέγγιση στη Νάξο, ενώ η χαρακτηριστική κουβέντα του Καπετάν Γιώργου Αρβανίτη μέσα στη συνέντευξη, «όλα τα λιμάνια της χώρας χρειάζονται refresh», τα λέει όλα.

Συνέντευξη: Σίμος Μιχάλογλου
Κάμερα: Λίνα Ζαφείρη
Μοντάζ: Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος

copyright Σεπτέμβριος 2017

Η συνέχεια στις οθόνες σας..

 

 

 

 

Portal Team

Συντάκτης: Portal Team

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*


Σχετικές ειδήσεις