Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018, 08:11

Cpt Διαμαντής: «STORMY» δεξιόστροφη μανούβρα στη Χίο με την «ΑΡΙΑΔΝΗ»!!!Έχουμε τη χαρά να σας παρουσιάσουμε στο arxipelagos.com ένα βίντεο που τραβήχτηκε στο Ε/Γ-Ο/Γ ΑΡΙΑΔΝΗ πριν μερικά χρόνια.

Ο καιρικές συνθήκες ιδιαίτερα δυσμενείς, έχει δοθεί επισήμως απαγορευτικό και η «ΑΡΙΑΔΝΗ» των 196 μέτρων μήκους και των 27 μέτρων πλάτους προσεγγίζει το «δύστροπο» λιμάνι της Χίου με δεξιόστροφη μανούβρα, κάτι που συμβαίνει εξαιρετικά σπάνια, λόγω του μεγέθους του πλοίου συγκριτικά με τη στενότητα του ωφέλιμου χώρου του λιμανιού της Χίου.

Όμως… «People have the Power», τονίζοντας ότι οι Άνθρωποι κάνουν τη διαφορά και όχι τα πλοία ή τα λιμάνια!

Cpt Διαμαντής Παπαγεωργίου στα χειριστήρια!!!

 

Portal Team

Συντάκτης: Portal Team

2 Σχόλια στο Cpt Διαμαντής: «STORMY» δεξιόστροφη μανούβρα στη Χίο με την «ΑΡΙΑΔΝΗ»!!!

  1. Ο/Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΙΝΕΣΑΚΗΣ λέει:

    ΑΥΤΟΣ Ο ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΥΧΑΙΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΣΤΙΣ ΜΑΝΟΥΒΡΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΝΔΕΙΚΝΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΡΔΙΑΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΙΩΘΩ ΑΠΕΙΡΗ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝ ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ. ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ

  2. Ο/Η Hastaroth λέει:

    Ενας πολύ σπουδαίος καπετάνιος-όπως άλλωστε όλοι οι καπετάνιοι τής ακτοπλοϊας μας,που βάζουν τεράστια βαπόρια στα μικρά λιμάνια τών Ελληνικών νησιών χωρίς ποτέ να κάνουν λάθος,ακόμη και σε αντίξοες συνθήκες,παίζοντας κάθε φορά την καριέρα τους κορώνα-γράμματα απέναντι σε ιδιότροπους και πολλές φορές άσχετους επιβάτες,έτοιμους να κριτικάρουν κάθε του κίνηση αρνητικά,λές κι’αυτοί θα τα έκαναν καλύτερα.

    Αλλά….γαύρος,καπτα-Διαμαντή;Γαύρος;

    Δέν πειράζει όμως,καλά ταξίδια να’χης και ήρεμες θάλασσες…..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*


Σχετικές ειδήσεις